La fuga dels llibres

Un relat de: kechupi

Un bon dia mentre que tots erem a classe atenent a l'explicació de la mestra va succeir un fet que ningú s'imaginava ni per casualitat .
De sobte tots el llibres de la classe van començar a volar com si res i van sortir per les finestres. Tots els alumnes van baixar al pati, i els mestres com es normal,van intentar aturar-los tancant les finestres, pero els llibres D'Història es van encarregar de trencar els vidres emb els lloms.una part de mi s'ho estava passant d'alló mes bé veient com s'enanaven les matéries però l'altre no sabia que fer.
Els llibres de Matemàtiques van surtir en una formació perfecte, però en canvi els de Llengua van atropellar-se una mica a la sortida perdent algunes fulles que queien com plomes d'amunt els postres caps.
Creiem que era nomes cosa de l'escola però en tornar cap a casa vaig sentir a l'home de la botiga de llibres explicar a un dels seus clients com els diccionaris es van encarregar de trencar l'aparador perque els altres tambè poguessin fugir.
En arribar a casa vaig posar la televisió i en aquell moment just entrevistaven a la dona de la biblioteca perquè expliqués el fenòmen tan extrany que havia viscut en persona.
Tot plegat va ser un fet paranormal, aixó ja se sap però encara queden molts dubtes per resoldre.

Comentaris

  • Animeuvos!!!!!!!![Ofensiu]
    kechupi | 08-10-2007

    Vinga amics poseu algun comentari que si no no sabre si esta be el meu relat...

l´Autor

kechupi

4 Relats

8 Comentaris

3843 Lectures

Valoració de l'autor: 8.75