La foscor no parla (4): Nous problemes per al Manel.

Un relat de: Unicorn Gris

- Autor: Endsi.

Al cap d'unes hores el Manel es va despetar estirat al terra a un carrer del costat de casa seva .

Es sentia marejat,devia ésser l'efecte de la injecció que li havien ficat la nit anterior.

Es va aixecar poc a poc i va anar caminant a agafar el cotxe del cotat del pub on el dia avans l'havia deixat.

Al arribar al costat del cotxe va veure que tenia les quatre rodes punxades i no sabia què fer.

Va trucar a la grua per a que el vingués a buscar, i mentres tant va pensar en trucar al seu amic que va estar amb ell al pub, fins que ell va haver de marxar.

L'amic no agafava el telèfon, sinó tot el contrari li penjava i desprès de insistir un parell de vegades va trobar-se que li havia apagat el mòvil.

Això en Manel ho va trobar molt sospitós per que el seu amic sempre li agafava el movil..

Quan va arribar la grua per emportar-se el cotxe cap al taller va deixar de insistir en trucar al seu amic i va anar cap a casa seva a veure si el trobava per preguntar-li si havia vist qui li havia punxat les rodes, però la sorpresa va ésser quan la mare del amic li va dir que no l'havia vist des de el dia anterior.

El Manel es va espantar molt per que allò no pintava gens bé.

Al cap de uns dies quan el Manel anava cap a casa seva un cotxe de color vermell va passar per el seu costat i li va tirar una revista al seu costat, i el Manel sense dubtar-ho la va agafar i va mirar la portada.

A la portada es podia llegir:

"AVUI A LES CINC AL DESCAMPAT. Allà as de preguntar per el Sangfreda i intentar fer-te amic d'ell. ja t'informarem de més. Firmat senyor T.".

Mentres es feien les cinc va anar a buscar el cotxe que en teoria ja hauria d'estar arreglat però quan va arribar al taller mecànic una gran explosió va sortir de dintre del taller.

El Manel de seguida va anar cap allà i el que va veure no li va agradar gens ja que l'explosió havia estat causa del seu cotxe que avia saltat pels aires, feia molta olor a dinamita.

El Manel no s'ho podia creure: algú havia ficat dinamita al seu cotxe i l'havia fet explotar.

Va marxar de seguida d'allà ja hi tornaria més tard per que s'acostaven les cinc i havia d'anar al descampat.

Al arribar allà va veure un grup de nois que estaven fent curses de motocicletes i va anar directes cap a ells i a l'apropar-se va preguntar per sangfreda i es veu que aquell a qui buscava estava donant instruccions a un dels nois i li deia: "ves a portar menjar a aquell que esta a la montanya, que no s'ens mori de gana".

Al acabar de parlar, en Manel va preguntar

- Qui es en Sangfreda??....

(Continuarà...).

-----------------------------------------------

Et convidem a visitar el Forumstoa: www.forum-stoer.forocatalan.com

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Unicorn Gris

Unicorn Gris

143 Relats

321 Comentaris

161487 Lectures

Valoració de l'autor: 8.96

Biografia:
Em presento.

Em dic Unicorn Blanc del Bosc, o Unicorn Blanc. També utilitzo, per raons pràctiques, els pseudònims de Crom el nòrdic, Unicorn Gris i Cuidador d'Ossets, si bé només posaré articles nous en aquest últim pseudònim i en aquest mateix en què ara em veieu (els altres noms d'usuari són de consulta i, en certa manera, d'emmagatzemament d'antics articles).

Els meus ideals són el catalanisme, la literatura, el món de la fantasia i l'acceptació de les normes socials que defenso, entre d'altres.

El meu nom de Facebook és
"Mark Corbera Mestres" .

El meu nom de Twitter és
"El Dorat"

El meu email és
webmestre2(arr.)gmail(punt)com

El conjunt de les meves webs (és a dir, de les webs administrades, moderades o dirigides per mi) es diu Portal Perenne, també anomenat "el Perenne" i està format, entre d'altres, per Lletra Perenne, també anomenada "la Perenne" .

La meva web d'articles es diu, com hem dit, Lletra Perenne i està a:
http://lletra-perenne.fandom.com/ca .

Actualment disposo de fòrum, el Fòrum Perenne, part de el Perenne, la direcció del qual és:
http://forum-perenne.foroactivo.com/ .

Podeu tenir accés a tots els relats de Lletra Perenne publicats a Relats en Català aquí:
https://lletra-perenne.fandom.com/ca/wiki/Lletra_perenne_Wiki#Continguts_del_Cosmos_Perenne_en_la_web_Relats_en_Catal.C3.A0

Els meus pseudònims a Relats en Català són: Unicorn Blanc del Bosc, Unicorn Gris, Cuidador d'Ossets i Cromelnordic. Observació: m'hagués volgut dir "Unicorn Blanc", però no podent fer-ho, em vaig fer dir "Unicorn Blanc del Bosc".

Que vagi bé!!!