La foscor no parla (2): Fent temps.

Un relat de: Unicorn Gris

- Autor: Carles.

El Manel de cami cap a casa seva no para de pensar amb la misteriosa carta que havia rebut uns minuts abans.

Caminant entre la gent amb el seu mp3 posat i caminant rapidament cap a casa seva no es fitxa amb la gent que li passa pel seu costat.

En arribar cap a casa seva va a veure la seva mare per dir-li que més tard sortirà amb els amics a fer unes copes al pub on sol anar els caps de setmana amb ells.

La mare sense negar-s'hi li diu que no begui gaire, i que si beu no agafi el cotxe, i el deixi davant el pub, i ja l'aniria a recollir el dia després.

El Manel va cap a la seva habitació i deixa la maleta a sobre del llit, amb la carta que havia rebut mig sortint de la maleta.

Mentre està obrint el correu del seu ordinador, no para de pensar amb qui es trobarà a la biblioteca, i si és veritat que l'ajudaran.

El correu ja era obert i va veure que tenia uns quants missatges de feia uns quants dies enrere ja que no l'havia pogut mirar feia uns dies. I va veure que hi havia un missatge de la Gisela.

Quan l'anava a obrir de sobte el truquen pel mòbil. I en Manel contesta.

Era el seu amic amb el qual havia quedat una estona abans per anar a fer unes copes abans d'anar-se'n cap a la biblioteca, i el qual l'esperava abaix de casa seva.
En Manel va haver de marxar sense mirar el correu de la Gisela ja que el seu amic l'estava esperant.

Quant baixava les escales, en Manel pensava què podria dir el missatge de la Gisela, i que ja el miraria quan arribés de la biblitoteca.

En entrar al cotxe el seu amic portava la ràdio posada, i per casualitat a la ràdio hi sonava una cançó de l'artista que es deia Gisela, que va sortir feia uns anys enrera al programa Operación Triunfo.

De seguida van arribar al pub i van anar directes a la barra; eren les 22.30 de la nit, i van demanar un cubata cadascun, i van anar cap a la taula de billar a fer una partida per passar el temps.

L'amic del Manel no sabia res que més tard hauria de marxar, i en Manel no li diria res perquè no el seguís.

El temps anava passant, i els cubates anaven corrent per sobre la barra, i els dos amics estaven un poc borratxos, però en manel no parava de pensar en que aviat hauria de marxar cap a la biblioteca, que estava a uns dos quilòmetres del pub.

Quan faltaven quinze minuts per la cita que tenia el Manel a la bibloteca, ell hi va pensar, i esverat va sortir del pub corrent...

------------------------------------------------

Sigues benvingut al Forumstoa: www.forum-stoer.forocatalan.com

Comentaris

  • Aquest article no és escrit per mi. Que quedi clar.[Ofensiu]
    Unicorn Gris | 12-08-2008

    Mira Cabrioles, aquest article no és escrit per mi, sinó per Carles (Endsi).

    Està entregat per mi, però no escrit per mi. És un conte fet a duo, per dos escriptors (Carles i Crom (jo)). Si et llegeixes la frase de l'inici, ho veuràs indicat.

    Apart, ja aclarit això, et vull dir que la teva despectivitat cap a la forma d'escriure del meu amic Carles em sembla una mica inadequadament ofensiva. En Carles a mi em sembla un bon escriptor. Crec que t'hauries de moderar un tant. T'ho demano amablement.

    Que vagi bé!!

  • Qüestió d'opinions.[Ofensiu]
    Unicorn Gris | 12-08-2008

    Mira, Cabrioles, vàries coses:

    - Que Relats en català "no és una web consagrada a les noveles" ho diràs tu, serà la teva opinió. No entenc perquè "no pot ser consagrada a les noveles". ¿Ets tu qui decideix com és, o com no deixa de ser, la web Relats en català? No, i jo tampoc. En tot cas, haurien de ser als administradors, no tu sol, qui escull la identitat que té aquest portal. Cada cosa al seu lloc.

    - Que jo escric malament ho diràs tu, no ho dius tothom. No me'n sento desanimat, per aquesta opinió teva. Tingues-ho present.

    He deixat clar el que penso. Salut!!

  • opuscle | 03-08-2008

    he quedat intrigada!. On s'acaba la història? en un altre relat? o has volgut deixar el final obert a la imaginació del lector?

    Bé, m'ha mantingut en suspens mentre el llegia.

    opuscle

  • Entretingut.[Ofensiu]
    Ullsblaus1 | 23-06-2008 | Valoració: 10


    És una història entretinguda i original, està molt bé. Et seguiré llegint. Gràcies pèl comentari.

    Un salut d'ullsblaus1

l´Autor

Foto de perfil de Unicorn Gris

Unicorn Gris

143 Relats

321 Comentaris

160945 Lectures

Valoració de l'autor: 8.96

Biografia:
Em presento.

Em dic Unicorn Blanc del Bosc, o Unicorn Blanc. També utilitzo, per raons pràctiques, els pseudònims de Crom el nòrdic, Unicorn Gris i Cuidador d'Ossets, si bé només posaré articles nous en aquest últim pseudònim i en aquest mateix en què ara em veieu (els altres noms d'usuari són de consulta i, en certa manera, d'emmagatzemament d'antics articles).

Els meus ideals són el catalanisme, la literatura, el món de la fantasia i l'acceptació de les normes socials que defenso, entre d'altres.

El meu nom de Facebook és
"Mark Corbera Mestres" .

El meu nom de Twitter és
"El Dorat"

El meu email és
webmestre2(arr.)gmail(punt)com

El conjunt de les meves webs (és a dir, de les webs administrades, moderades o dirigides per mi) es diu Portal Perenne, també anomenat "el Perenne" i està format, entre d'altres, per Lletra Perenne, també anomenada "la Perenne" .

La meva web d'articles es diu, com hem dit, Lletra Perenne i està a:
http://lletra-perenne.fandom.com/ca .

Actualment disposo de fòrum, el Fòrum Perenne, part de el Perenne, la direcció del qual és:
http://forum-perenne.foroactivo.com/ .

Podeu tenir accés a tots els relats de Lletra Perenne publicats a Relats en Català aquí:
https://lletra-perenne.fandom.com/ca/wiki/Lletra_perenne_Wiki#Continguts_del_Cosmos_Perenne_en_la_web_Relats_en_Catal.C3.A0

Els meus pseudònims a Relats en Català són: Unicorn Blanc del Bosc, Unicorn Gris, Cuidador d'Ossets i Cromelnordic. Observació: m'hagués volgut dir "Unicorn Blanc", però no podent fer-ho, em vaig fer dir "Unicorn Blanc del Bosc".

Que vagi bé!!!