"La flama" (o "un-altre-poema-que-parla-de-tu", o fins i tot "la complicitat"

Un relat de: Cuit

Se'n parla molt de tu
molts artistes t'han dedicat les millors cançons
molts poetes, segur, els millors versos.

Has estat objecte de molts pensaments
íntims [que no distants
implicats [que no fugaços
decidits [que no confusos
diàfans [que no opacs
alegres [que no afligits
certs [que no melancòlics
reals [que no estranys
tendres...
tendres...
tendres...

De nou,
i sense que serveixi de precedent
o d'excusa
em remeto al passat,
a les paraules
lletres
versos
melodies,
idees: paraules lletres versos melodies
d'altri,
i et torno a dedicar
aquestes línies.

És el que veus, sí,
és el que deixo que surti a la llum
però sé que saps que no només és això
el que ocupes en mi.
No hi hauria prou espai
en l'immensitat del cosmos,
[que deia aquell
que em permetés
definir
com vull
el que representes
Tu
per un pobre noi com Jo.

Per un pobre "macarrilla" com jo...

Sé que no t'agrada,
i de fet a mi tampoc,
però
deixa'm ser cursi
VULL ser cursi:
De pobre no en tinc res,
perquè

que et tinc
a Tu.

Ja ho saps...
Pels que en un inici van ser 65,
i que de ben segur ja han augmentat...
Per tot això,
ja ho saps...

"Tot i que sé que això no és massa i que et mereixes alguna cosa més que quatre versos mal escrits, ho he escrit amb tot el meu amor. I ho he escrit per tu..." (J.B.)

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Cuit

Cuit

16 Relats

19 Comentaris

15449 Lectures

Valoració de l'autor: 8.89

Biografia:
Qué puc dir sobre mi? és la primera vegada que em llenço a fer aquest pas (animat per una altra usuaria d'aquí, gràcies Q!) tot i que des de que tinc ús de raó he escrit i encara més he llegit. M'encanta la lectura i m'encanten les lletres. Estudio filosofia, de moment em va força bé, i tot i que la meva vida no ha estat un camí de roses que diguem tot i els meus 23 anys, no em puc pas queixar...

qualsevol altra pregunta esteu totalment convidats a fer-les:

silence_is_beautiful_84@hotmail.com