La finestra

Un relat de: vadevitu
Em llevo més d'hora de l'habitual, em costa aconseguir un son profund. Fa estona que estic asseguda davant l'ordinador, primer de tot he llegit les notícies, no més de cinc minuts, no he trobat res interessant, navegant sense rumb he anat llegint altres coses, al cap d'una estona me eixecat hi he mirat per la finestra he pensat: quin dia més gris, sembla que ha plogut! què farem avui?.

Ahir vaig deixar el dinar fet, o sigui que hauré d'omplir aquesta estona amb alguna altra cosa que m'ompli i em faci sentir útil. A vegades no faig res més que seure i pensar, però aquests dies.. hi ha masses hores per pensar, on em sento més bé és a la finestra, no la que m'ensenya el cel gris d'avui, sino la finestra digital aquesta que em té conectada amb el món exterior, les amigues, la familía i fins i tot amb gent que feia molt temps que no parlava. Actualment sou l'alegria i l'empenta que necessito , només dir-vos gràcies! gràcies per ser-hi!

Comentaris

  • Senzill i emotiu[Ofensiu]
    Ció Moreno Casal | 23-04-2020

    El teu relat mostra un reflex de molta gent, almenys tu has tingut l'oportunitat, ja sigui per edat o per capacitat, d'accedir aquest món virtual.que tant ajuda.
    M'ha agradat el teu relat, segueix mirant i ens diu el què.

  • Benvinguda![Ofensiu]
    Romy Ros | 21-04-2020 | Valoració: 10

    La teva finestra digital avui et dona la benvinguda a una plataforma literaria tan amplia on hi caben tants relats com vulguis... compartir.
    En temps de confinament es una porta cap el exterior. M'ha agradat el teu relat.
    Salutacions
    Romy Ros :)

  • Finestra digital.[Ofensiu]
    Nil de Castell-Ruf | 21-04-2020 | Valoració: 10

    Tots , si fa o no fa, fem igual! ja veure'm la factura de la llum o el telèfon... Però avui dia amb amb tanta gent que vivim sola el mòbil i l'ordinador és l'únic recurs que et permet fer volar la imaginació en tots els sentits i segons els gustos. Benvinguda a R.C. Nil

l´Autor

vadevitu

3 Relats

5 Comentaris

893 Lectures

Valoració de l'autor: 9.00

Últims relats de l'autor