La filla

Un relat de: cabrera

En Víctor Cabrera amb el pas del temps, havia aconseguit la seva desitjada i gens ambiciosa meta, es va casar, va tenir un fill i una filla i treballava en una agència de detectius privats. S'havia complert el seu somni.
Va patir un greu i important sotrac en la seva benestant vida i l'estimada, jove i més que atractiva dona, després de passar uns mesos lluitant a contra corrent amb una malaltia terminal, no va poder guanyar aquella lluita i ell va refugiar-se en la bruta i arriscada feina per intentar amagar el seu trist estat.
Però una nit, després de sopar i quan els seus fills ja havien marxat al llit, creia que després del dia tant dur que havia tingut, es mereixia descansar i passar-ho mínimament bé. Per això va treure una ampolla de whisky, va posar un disc del Sinatra i s'estirà al sofà per gaudir millor de l'estona que ell mateix es brindava.
Aquella ampolla cada cop estava més buida, el disc de vinil estava ratllat i saltava l'agulla uns segons a cada volta que donava, però entre trago i swing no feia més que pensar en la seva amant Eva, però -inevitablement- en Cabrera havia posat les neurones a descansar i s'adormí.
A mitja nit, la seva filla es va despertar inquieta i molesta pel volum de la música que ja feia molta estona que es repetia en el mateix punt, però en silenci va anar cap al menjador i va veure com el seu pare estava estirat i dormint al sofà. Sense fer soroll, recollí l'ampolla de terra ja buida, va parar el tocadiscs i tapà a son pare amb una petita manta d'aquelles dels avions i que ell tenia sempre a la butaca del costat, per després anar-se una altre cop a dormir. Havia estat un acte de tendresa, però ple de llàstima per ella.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de cabrera

cabrera

26 Relats

46 Comentaris

28680 Lectures

Valoració de l'autor: 9.96

Biografia:
En veritat em dic Manel i sóc fill dels peus de la muntanya de Montserrat.
Abans creia que els rodamons haviem nascut per correr.
Ara crec que no calen ni braços ni cames per poder volar.
Acaba de sortir públicada la meva
novel·la:CERCLE DE TRAÏCIONS- Abadia editors, la podreu comprar a la llibreria Ona de la Gran Via i a qualsevol d'Igualada, Manresa, Martorell, Abrera, Collbató, El Bruc, Rsparreguera i Olesa. Gràcies.
Vull agrair tots els comentaris dels meus relats i també dir-vos que el meu correu és: manelarques@yahoo.es