La fada valenta

Un relat de: Enric Armengol Garcia
Hi havia una vegada una fada que va sortir a passejar i, quan va tornar a casa, es va donar compte que la seva mare no hi era i que no podia estar treballant perquè era diumenge. Després va trucar a “Varetes Màgiques, SA”, que era on treballava la seva mare, perquè potser havia anat a treballar però li van dir que no havia anat i llavors es va estranyar molt: si no havia anat a treballar, on seria? I va resultar que havia estat capturada! De seguida ho va saber i es va disposar a salvar-la. Va recórrer mig bosc i no la va trobar, però resulta que no havia mirat dins la cova i al final va resultar que era allà dins! No va descobrir qui l’havia capturat però l’havia salvat. L’endemà, quan la mare va tornar de treballar, li tenia preparada una sorpresa! Li havia portat una vareta màgica en mostra d’agraïment!!! La mare li va donar la vareta i es va posar molt contenta! I, quan va aprendre a utilitzar-la, es va divertir molt jugant amb els seus amics.

Comentaris

  • Hola Enric[Ofensiu]
    allan lee | 11-12-2011

    M'ha agradat molt el teu conte de la Fada Valenta. Quina sort, tenir una vareta màgica per fer el que vulguis! Ha de ser meravellós! Et vull felicitar per escriure tan bé i per ser tan eixerit. Has d'escriure més coses, perquè en saps molt! T'envio tot de petons,

    Silvia

  • RECORDATORI[Ofensiu]
    nuriagau | 11-12-2011

    En aquesta ocasió no he vingut fins aquí per deixar-te cap comentari al relat, tan sols un recordatori. El proper 17 de desembre, a les 12 h, a l’Auditori Tecla Sala (Av. Josep Tarradellas 44 , L'Hospitalet de Llobregat) tindrà lloc la presentació del llibre Criatures Fantàstiques del que ets coautor amb aquest conte.

    Un cop finalitzada, alguns dels relataires, autors o no, infants o adults anirem plegats a un restaurant que tindrem obert únicament per a nosaltres. Serà un espai fantàstic perquè les criatures lletraferides puguem compartir un dinar plegats. Per poder gaudir d’aquesta oportunitat, cal que passis pel fòrum i facis la reserva deixant el teu missatge a l’enllaç que apareix a continuació, si és que no ho has fet ja.

    Per a les FÀNTÀSTIQUES CRIATURES que vulguin dinar plegades el dia de la presentació CRIATURES FANTÀSTIQUES

    Ah! Cal que especifiquis el segon plat (si ets adult) o el menú sencer (si ets una criatura fantàstica).

    Desitjaria que ens veiéssim dissabte vinent!

    Núria Gausachs

  • Enhorabona![Ofensiu]

    Enhorabona!

    Aquest relat, presentat al “Concurs ARC de Contes Infantils 2011. Criatures fantàstiques”, ha estat seleccionat per formar part del recull que l'Associació de Relataires en Català publicarà dins la Col•lecció Relataires (Editorial Meteora).

    En breu ens posarem en contacte amb tu via correu electrònic.

    Gràcies per la teva col•laboració,

    Junta de l'ARC

  • Recordatori[Ofensiu]


    Gràcies per participar!

    Recorda que el següent pas, un cop escrit i penjat el conte, és enviar un correu a l’Associació de Relataires en Català (associacio.relataires@gmail.com) tot indicant:

    - enllaç directe cap a l’espai de RC on tens penjat el conte
    - nom i cognoms reals (en cas de ser menor d’edat i, per tant, no poder estar associat a ARC, cal que indiquis, a més a més, el nom del pare/mare/tutor que pertany a l’Associació)

    Un cop enviat el correu rebràs la confirmació de recepció i, després de verificar que el teu original compleix totes i cadascuna de les bases del concurs (extensió, pertinença a l’associació...) passaràs a la fase de selecció.

    Gràcies de nou. Cordialment,

    ARC



  • Preciós!!![Ofensiu]
    Anna Rispau | 16-06-2011 | Valoració: 10

    Gràcies Enric per aquest genial conte que tan sols els nens podeu aconseguir perquè teniu la màgia més a prop.
    Benvingut a Relats. espero que escriguis moltes coses més, petit príncep.
    Una muntanya de petons.

  • Benvingut a RC![Ofensiu]
    nuriagau | 15-06-2011

    Normalment són les mares les qui han d'anar a buscar els fills perduts. Però, ves per on, ens has ofert una història en què és a l'inrevès.

    Celebro participar amb tu al Concurs de Contes Infantils d'ARC!

    Espero que segueixis escrivint més contes, eh?

    Núria

l´Autor

Foto de perfil de Enric Armengol Garcia

Enric Armengol Garcia

1 Relats

6 Comentaris

1500 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Sóc l'Enric, un nen de gairebé vuit anys, que va per la vida amb els ulls ben oberts des del primer dia. Potser és per això que els tinc tan grans!

Últims relats de l'autor