La dualitat

Un relat de: sants78
Acabar amb el caos i imposar un ordre lògic, això és el que s’havien proposat els savis. Per això havien decidit dividir totes les coses en dos grans grups: les coses bones i les dolentes, les perfectes i les imperfectes.

Van començar dividint els humans segons el seu sexe, entre els que tenien penis, (valerosos) i els que tenien vagina. Van seguir dividint entre els que eren blancs (savis i capacitats) i els que no ho eren; entre joves (útils i actius) i vells.

I després van seguir dividint segons allò que no es pot veure: les idees i les cultures. Van distingir entre fidels i infidels, de dreta i d’esquerra. També segons la seva condició: homes lliures i esclaus; rics i pobres; cultes i analfabets; nadius i forans; heterosexuals i homosexuals; creients i ateus.

A continuació van seguir amb la resta de coses del món i amb les invencions: Occident (realista i material) i orient (místic i espiritual); cos i ànima; racional i irracional; animal i vegetal... cel i infern.

També van distingir entre savis, que eren ells mateixos i estúpids, la resta dels humans.

Tot el que no era bo, per força havia de ser dolent.

Als pobles i ciutats, fora de la torre d’ivori dels savis, milions de persones es van veure obligats a definir-se i a penjar-se les etiquetes que els hi pertocaven. Encara que molts: com els mulats, els trans, els bisexuals o els agnòstics entre d’altres, es trobessin incomodes amb elles això als savis no els valia per res. “Un mulat és negre, per què no és blanc”.

Quan va acabar la reunió, després de dies i nits de discutir i decidir els savis van abandonar la reunió.

Al món la guerra havia esclatat.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de sants78

sants78

704 Relats

508 Comentaris

488077 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Colpejar un cop i un altre
fins trencar els vidres de la REALITAT.


agusgiralt@yahoo.es

[http://www.alliberantpoemes.blogspot.com]
[http://www.memoriadesants.blogspot.com]
[http://www.memoriadelpoblenou.blogspot.com]
[http://www.diesderauxa.blogspot.com]
[http://www.fotolog.com/psico2012]