La de coses que hi ha en un pis. O l'escombreta del bany.

Un relat de: Gerard Ribas

Has pensat alguna vegada que quan marxis de casa necessitaràs una escombreta per netejar la tassa del lavabo? Aquest i mil altres detalls son imprescindibles per emancipar-te. O què et pensaves? Que en tindries prou amb uns prestatges de l'IKEA?

Aquesta és una de les primeres conclusions a les que arribes un cop visitats els molts metres quadrats de l'IKEA i de Casa Viva, entre altres. I parlant de l'IKEA, aquest recorregut marcat com si fos l'itinerari dels burros a Puigcerdà? No sigui que ens perdéssim un got per comprar o un meravellós kit de sofà-llit-llitera-bidet!! Mare meva! Diuen que la sortida d'incendis està al costat dels productes de barbacoa, així si es cala foc i surts corrents, potser veus alguna cosa que et serveix i la pots comprar!! M'ho crec.

Sempre m'he sentit incòmode en els gran magatzems però haver d'escollir entre 8 jocs de ganivets diferents, 12 models de plats de postres i 5 mides diferents de gots està per sobre de les meves possibilitats. I més, quan vens del "ai, no hi havia caigut, necessitaré un escorredor de plats" o "quin joc de posavasos més mono" o el mai prou valorat "això ho necessitaràs, t'ho pago jo, tranquil" mentre mires el carro sense saber ben bé si és per la cuina o per la tauleta de nit.

I els draps. I els gots de cafè quan a tu no t'agrada el cafè. I les boletes per l'armari. I l'escombra. I la planxa, que no és només la planxa sinó que ve amb una taula que ocupa més espai que els productes de fitness que venen a les nits a la tele i que sempre es poden guardar a qualsevol lloc però que mai hi caben ni sota el llit ni darrera la porta ni enlloc. Per favor! com és que no riuen els actors quan diuen que no ocupen espai?? Si quasi necessites una llitera perquè t'hi càpiga a sota!!!???

I obridors de vi. I les estovalles. I els tovallons a conjunt. I els CD's que resulta que la meitat son del teu germà i ara grava'ls. I els llums. I un prestatge. I el "pongotodo" per la roba bruta. I suavitzant per la rentadora. I detergent. I el pebre. I sal i oli i... en fi, que tot i que alguns pensin que marxes sol, si haguessin vist com portaves el cotxe el dia que vas fer el trasllat entendrien que és impossible estar més ben acompanyat.

30 de juliol de 2006

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer