La civilització rimboica

Un relat de: Vicent Terol
La civilització rimboica es va desenvolupar a l'illa de de Rimbos entre els anys 4.000 i 3.950 a.C. Tot i la seua curta duració, va marcar un abans i un després: abans d'aparèixer no existia, i després de la seua fi tampoc.

Els cinquanta anys en què estigué present foren fèrtils quant a producció cultural, sobretot al camp de la Filosofia Sociològica. Obres com 'Crea una cultura i extingeix-la prompte deixant un bonic cadàver' o 'Civilitzacions efímeres, i què?' han representat una important influència, arribant a trobar-s'hi a les bases del fenomen 'punk'.

Astrombir Curt és el nom del qui fou Senyor (o Senyora, no se sap amb exactitud) del Palau, el qual tenia el lideratge. També, pel que sembla, fou l'únic membre de la civilització rimboica. Una personalitat expansiva, atenent a les fonts trobades.

Comentaris

  • Original i breu[Ofensiu]
    deòmises | 31-05-2011

    relat que brilla de genialitat i de tempo ràpid però no accelerat.


    d.


    PS: i ja aprofitant l'avinentesa, et fa el pes participar en un Repte de minirelats? La temàtica en aquesta ocasió és la carta al pare o a la mare, que, de decidir-te, pots penjar com a resposta en el post de la convocatòria. Gràcies per endavant.

  • Sorprenent![Ofensiu]
    MICO FILÓS | 21-04-2011

    Tan breu com original. Realment se m'ha fet curt. Molt bó.

  • Hi ha moltes...[Ofensiu]
    AVERROIS | 21-04-2011 | Valoració: 10

    ...civilitzacionsque són efimeres, cada persona n'es una d'elles. Algunes crean càtedra i les altres civilitzacions (persones) creuen o segueixen les seves ensenyances i altres passen desapercebudes i moren en l'anonimat encara que siguin millors que les altres. A veure si la nostra particular sobreviu a l'extinció.
    Una abraçada.

l´Autor

Foto de perfil de Vicent Terol

Vicent Terol

127 Relats

380 Comentaris

102890 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Tinc un llibre amb 113 microrelats, editat per "El Toll". Es diu Capsa de bombons.

Fusió de fotografia i microfragments a microfragments.

Escrits variats i altres coses a L'aixeta.


Per contactar: surfinpop@gmail.com