LA CASA MODERNISTA DE SERRATEIX

Un relat de: Antonio Mora Vergés
Dir que l’Ajuntament no disposa de Catàleg de patrimoni pel que fa a Serrateix és quasi lògic; no disposa tampoc de pàgina web municipal, i en els 66,81 km² del terme municipal, quan tothom està a casa, podreu trobar 178 habitants.

Al cens de 1857 hi havien 833 ànimes, a darreries del primer feixisme ( Dictadura de Primo de Rivera ) 669, que seran només 235 al final del segon feixisme ( Dictadura de Francisco Franco ), i la ‘Democraciola’ que ha excel•lit en estultícia i corrupció, alhora ens portat a la misèria més absoluta, ha acabat de buidar el camp, per acumular el més gran ‘exercit d’aturats' que recorden el temps, al voltant de les gran ciutats.



No em sobtava gens no trobar cap dada d’aquesta casa modernista, i espero la col•laboració dels lectors a l’email coneixercatalunya@gmail.com , per saber qui eren els promotors, i el mestre d’obres i/o arquitecte.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Antonio Mora Vergés

Antonio Mora Vergés

6915 Relats

1201 Comentaris

5430734 Lectures

Valoració de l'autor: 9.72

Biografia:
Antonio Mora Vergés, l'Argentera 1951, col·laborador del setmanari La Forja de Castellar del Vallès, Nova Tarrega, de Tàrrega , Diari de Sabadell, La Tosca de Moià, El Balcó de Montserrat de Vacarisses.
Editor del blog :
coneixercatalunya.blogspot.com ,
col·laborador de les pàgines web www.guimera.info, i els diàris digitals de : www.moianes.net
http://www.naciodigital.cat/manresainfo/
http://www.naciodigital.cat/llusanes/
http://www.naciodigital.cat/elripolles/
http://www.baixllobregatdigital.cat/
e.mail mora.a@guimera.info
e.mail amora@moianes.net
email guimera.mora@gmail.com