LA CAIGUDA

Un relat de: montserrat vilaró berenguer
La Teresa es dóna de fer feines, vaja de les que tenen cura de la llar seva i la dels altres. La Teresa amb el seu sou ajuda a tirar endavant dos fills petits i somia que podran anar a la Universitat, cosa que ella no va poder fer ,els seus pares tenien molts fills i pocs diners als anys setanta.

La Teresa últimament ha canviat de lloc de netejar, ara neteja en una Clínica, una bon lloc a on hi van gent de classe mitjana a alta.

La Teresa no havia vist mai malalts, al principi li feia un no se que, entrar a l'habitació de persones a les quals havien operat, o estaven malaltes. Al principi sols deia. Bon dia i Adéu Siau.

Ara que ja fa temps ha agafat una mica mes de soltura i quan veu que estan sols o son persones agradables els parla una mica, i de mica en mica es va deixant anar, a vegades inclús parla de ella mateixa i de la seva família. Hasta alguna vegada hi diu la seva opinió.

Avui ha vist un noi jove amb tot d'embenatges a cames i peus i alguna rascada a la cara, igualet a una noia que fa unes setmanes va patir un accident de cotxe i li va comentar no portava el cinturó de seguretat.

La Teresa el saluda i li diu m'entres passa l'escombra per sota el llit. Bon dia noi, una mica macat oi?.

- Si diu el noi, he tingut un accident i m'he trencat un braç i una cama, paciència, suposo que aviat podré anar a casa.
-
- Si li diu la Teresa, això no és res, jo que fa temps que vinc per aquí això és per curar a casa . Ah !, li diu. Els joves heu de fer cas als senyals de circulació i les normes, ja veus el que passa!
-
- Ja ho faig diu el noi, però igualment m´ha passat.
-
- Això deu ser perquè no portes el cinturó de seguretat, la setmana passada li va passar igualet a una noia.
-
- Sí que porto el cinturó de seguretat, més en aquest cas no hauria pas pogut portar-lo.
-
- Perquè? diu la Teresa
-
- Doncs miri senyora , jo del que he tingut l'accident és per la caiguda d'un cavall. A on vol que portes el cinturó de seguretat ?
-
-Bé en aquest cas, si més com que no és el més corrent murmura la dona i s'afanya a fregar el lavabo i es diu, que quines coses.!!Mira que caure d'un cavall amb la quantitat de cotxes i motos que hi han!!

Comentaris

  • Bon relat[Ofensiu]
    Karin | 08-02-2017 | Valoració: 10

    M' has fet riure, es un relat graciós

l´Autor

Foto de perfil de montserrat vilaró berenguer

montserrat vilaró berenguer

464 Relats

1635 Comentaris

323837 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:
Tota la meva vida he sigut lletraferida. M'agrada molt escriure, perquè
a dins meu està ple d'històries i tinc com una necessitat d´explicar-les
Per mi és un plaer compartir somnis i pensaments amb qui tingui la paciència de llegir i procurar entendre els meus humils escrits ,fets amb tot el meu cor. Moltes gràcies per la vostra gentilesa.