La bellesa que ens envolta.

Un relat de: Falciot blanc
El cabussó emplomallat és un ocell aquàtic cabussador preciós, apareix i desapareix davant la nostra mirada com per art d'encanteri.


La mirada s'atura un moment i el Cabussó s'esmuny sota les aigües del llac
deixant en suspens la grata visió d'un miratge.

Comentaris

  • Gracies, gracies.[Ofensiu]
    Falciot blanc | 16-07-2020

    Gràcies pel teu comentari, tens raó, ja saps, sempre hi ha canvis a la vida, és veritat què no havia escrit res des de far molt de temps, de fet no sóc escriptor, només intento capturar les emocions què sento en un determinat moment, o dic a la meva biografia. Intentaré tenir més emocions...jeeee...jeee.

  • Paisatge preciós.[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 15-07-2020 | Valoració: 10

    Has creat un paisatge preciós, sobre el cabussó que m'ha impressionat, en el qual es veu tot l'entorn amb les quatre línies que has redactat.
    M'ha cridat l'atenció que és del 10 del 2018...!! I no hi havies editat des d'aleshores. Impressionant... Segueix editant a poc a poc, que m'agrada com ho fas. Gràcies.
    Saluts. PERLA DE VELLUT

l´Autor

Foto de perfil de Falciot blanc

Falciot blanc

13 Relats

38 Comentaris

11211 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
Després de molt de temps torno a les pàgines de Relats en Català, només amb la intenció d’escriure histories i pensaments sorgits de la inspiració de les coses que veig, de les que sento, de les que em fan vibrar, i així poder compartir-les amb vosaltres, sense cap pretensió de res, tan sols el plaer d’escriure i somniar una mica. M’agrada molt la natura i els animals en llibertat, intentaré plasmar-ho amb prosa o vers.
Tinc seixanta-sis anys i estic molt content de viure, i si visc vull fer-ho de debò perquè el temps és curt però tot és ple d'instants, instants màgics que jo voldria atrapar per sempre. Gràcies també per tots els instants que heu publicat vosaltres per a mi.

Retorno de nou a aquesta finestra que sempre trobo oberta, potser i serè només de passada, potser m'hi entetindre un xic més, només escric de revolada, quan algun sentiment vola dins la meva ment i l'allibero, per alliberar-me. Tinc 70 anys ara mateix, i encara vull complir-ne uns quants més. Gràcies reletaires.