LA BELLA I LA BÈSTIA

Un relat de: montserrat vilaró berenguer
Com que venien dies de festa, l'Adriana va pensar seria bo anar a una bona perruqueria. No en tenia cap de preferida, és una persona practica que tot li va bé, però si va entar a la perruqueria va ser pel seu nom "LA BELLA I LA BÈSTIA". Un nom simpàtic es va dir.
Dins tot era molt net, molt modern i per més que va mirar i remirar no va trobar cap referencia a la pel·lícula de Disney ni al, conte o un llibre, res. Una perruqueria normal.
La perruqueria estava bastant plena tenint en compte les dades, va ser la mateixa perruquera que la va atendre quan li va tocar el torn.
L´Adriana va demanar li tallessin les puntes i la deixessin presentable, va comentar feia mes de mig any no anava a la perruqueria i volia fer bona impressió a la familia per les festes Nadalenques.
No passi compte va dir amablement la perruquera, la deixaré com una princesa, vaja que estarà guapa de veritat.
- L´Adriana rient li va dir , deixi'm tan guapa com el nom del seu establimenent "La Bella " , per cert és un nom curiós per una perruqueria, li agraden les pel·lícules infantils potser , o els contes?
- -Res de tot això , va dir amablement la perruquera, jo vull deixar a les meves clientes això boniques, però a vegades com que també venen senyors, a vegades quan entren tenen aquest aspecte i amb el cap em va assenyalat un noi que llegia una revista en una cadira.
L´Adriana va dir , val ara entec allò de la Bestia i les dues es varen posar a riure.
Era un noi alt i gros amb una gran cabellera, amb una barba negre que semblava que no se l´havia tallat mai i la seva vestimenta per l'estil i com que no era gaire guapo, doncs això és el que semblava una espècie rara d'orangutan.
L´Adriana pregunta , no el voldrà pas convertir en la Bella , oi?
- No per Déu va dir, llavors no tindria sentit el nom!!!.

Comentaris

  • Bon relat[Ofensiu]
    Karin | 27-12-2017 | Valoració: 10

    Els teus relats son propers saps arribar al cor de la gent

  • ca la Pelu.[Ofensiu]
    Nil de Castell-Ruf | 23-12-2017 | Valoració: 10

    Tinc La Pelu davant de casa. Tinc franquesa amb la mestressa i l'ajudant. Estrany és el dia que no hi entro. A l'hivern perquè s'esta calentó i a l'estiu fresquet. Una perruqueria de barri tot plegat, però que a dins se couen: emocions, tafaneries, parladuries... És per això que llegir el teu relat se'n fa del tot familiar i real. Nil

l´Autor

Foto de perfil de montserrat vilaró berenguer

montserrat vilaró berenguer

464 Relats

1635 Comentaris

323887 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:
Tota la meva vida he sigut lletraferida. M'agrada molt escriure, perquè
a dins meu està ple d'històries i tinc com una necessitat d´explicar-les
Per mi és un plaer compartir somnis i pensaments amb qui tingui la paciència de llegir i procurar entendre els meus humils escrits ,fets amb tot el meu cor. Moltes gràcies per la vostra gentilesa.