La Amo estas bona,malbona,juna,maljuna....

Un relat de: dragaroja

Ell, només ell… en la fosca nit, ell omplia els més desitjats dels meus pensaments. Quan tot callava, quan la lluna em somreia des del cel estrellat, quan dels ulls em vessaven les llàgrimes que em feien companyia cada nit. Quan restava asseguda, tancant lleugerament les parpelles, intentant aïllar-lo de la meva ment i dormir, com feia temps que no ho feia. Era llavors quan el trobava a faltar, quan tots els records l'idealitzaven, només la meva imaginació desfigurava la realitat… Quan desitjava com mai ho havia fet ser de vidre, poder-me trencar en mil trossets, deixar de sentir, transportar-me a un món construït pels meus somnis. On deixessin de succeir barbaries, on ningú assassinés, on ningú mutilés, on deixessin d'existir les ments perverses. Un lloc on no hi fos la paraula fam, ni pobresa, ni por. On ell estigués amb mi, al meu costat, acariciant-me tendrament. Ell,ell. On no hi haguessin cares tristes ni malvades, on es tinguessin les idees clares. On el que no fos ni blanc ni negre, no fos. On no es perdés la innocència dels infants. On poder aconseguir tots els teus propòsits, on no ferir-se ni ferir mai…
El desitjava cada cop amb més força, però què seria d'un món on els somnis sempre es fessin realitat? Què ens quedaria per lluitar?


Fet per mi el dissabte 12 de novembre.


Comentaris

  • Cxu vi parolas Esperanton?[Ofensiu]
    Yurral Salocín | 22-12-2005

    He clicat l'enllaç a aquest relat per que m'ha sorprés veure un títol en Esperanto. Pensava que també hi haria alguna referència disn del mateix relat. Bé, no és així, però m'ha agradat.
    Jo tinc un relat on faig una petita menció a aquest idioma, sen diu Celibat.

  • ... Sense paraules ...[Ofensiu]
    bdjer | 13-11-2005 | Valoració: 10

    Buf, quanta sensiblilitat i quantes veritats juntes. És veritat que tot sempre pot ser millor, sempre ens falta quelcom per trobar allò tan idelaizat que anomenem felicitat, però en el moment que la tinguem, no trobarem a faltar la il·lusió de lluitar per allò que no tenim? És perfecte, seguiré dient que tens un do per plasmar els sentiments en un paper que no es troba fàcilment.

    PeToNsSsSs!

    Bdjer

l´Autor

Foto de perfil de dragaroja

dragaroja

24 Relats

76 Comentaris

37361 Lectures

Valoració de l'autor: 9.36

Biografia:
No hi ha gaire a dir sobre la meva vida o sobre mi mateixa......El meu naixement va ser en una freda tarda de febrer i des de llavors han anat passant els dies i els anys...el meu somni sempre ha sigut ser escriptora, mai ho serè, però sempre ho somiaré.

De tots els animals de la creació, l'ésser humà és lúnic que menja sense tenir gana, beu sense tenir set i parla sense tenir res a dir.