L´HOME QUE LLEGIA PROSPECTES

Un relat de: montserrat vilaró berenguer
En Marcel ja no es jove, millor dit fa temps ha deixat la joventut aparcada en un racó de la seva vida. Vidu de fa temps no sap molt bé com passar les hores. Una de les seves distraccions es mirar passar els trens,i també contar les matricules dels cotxes que passen si son parells. Altre volta li agrada donar de menjar els coloms, casi cada dia els porta una bossa grossa de pa sec, per això en compra més cada dia.
També últimament s’ha aficionat a portar menjar a una gata que te dos gatets petitons en un raconet del parc. Un es de colorins i pensa deu ser una gatera i l’altre de color negre com la mare. Que bonics que son, pensa i que lliures.
Últimament la seva salut ha desmillorat una mica, per el que te d’anar al metge. El metge li prescriu molts fàrmacs, que ell religiosament va a buscar a la farmàcia.
Un cop a casa com que es una mica aprehensiu fa un escampament de medicaments a sobre la taula i es posa a llegir els prospectes de cada medicament. Com que no llegeix gaire ràpid se li passa la tarda volant, llegint els efectes secundaris , les informacions i prescripcions.
Caram ! es diu quasi no tinc temps de portar menjar als gats. El temps ha passat ràpid. I amb presses agafa un bastó i el potet de pinso que cada dia els porta.
Al vespre es diu , mira llegint , ha passat el temps volant, d’avui en endavant llegiré prospectes. Però clar els prospectes al final ja s´els sabia de memòria. I es va dir, potser que em faci soci d’alguna biblioteca segur que allà faré amistats i fins i tot potser algú em deixarà llegir el prospecte de la seva medicació . A part de tot també puc llegir algun llibre per variar no ?

Comentaris

  • La vida passa és el temps que no es detura[Ofensiu]
    nadàlia | 04-06-2016 | Valoració: 9

    Ha anat passant la vida, i , aquest bon home descobreix que el pas del temps no s'atura i que gairebé de cop i volta el porta a situacions que , des de l'ahir, han capgirat el futur que ja és present. Malgrat tot malda per fer alguna cosa i llegeix, encara que siguin prospectes i estima els gatets, els cuida .I tu, des de la distància li dones un bon consell, perquè el veus patir i a la bilblioteca hi pot llegir i trobar companys.És així com funciona, dissortadament la nostra societat neuroliberal, deixant de banda els que amb més neures han perdut el fil d'una vida d'alta velocitat i de molt baixa sensibilitat.
    Després de molt de temps torno a llegir a relats. Ens llegim.

  • Trams de vida, buits existencials, caràcters, situacions...[Ofensiu]
    Mena Guiga | 28-05-2016

    Tot plegat sembla formar part de la vida d'aquest home en l'edat madura tirant a avançada. La solitud és important i bona si se la sap dur i ell trontolla. Però va fent alguna cosa i això és molt. Al cap i a la fi és millor llegir prospectes que quedar-se al llit a les fosques per anar passant...sempre hi ha un pitjor i sí, no s'ha de comparar, però sempre hi ha un pitjor i un millor, com per animar-nos i si no es pot dir passo, perquè d'una o altra manera ajuda. Ai, el món i cada persona que és un cas.
    Si jo conegués l'home dels prospectes segur que hi xerraria mentre atipa els gats i segur que, com has fet tu, no me'n podria estar de fer un relat sobre ell, més/menys ficcionat, però des del cor.

    Per molts relats!

    Mena

  • Caram[Ofensiu]
    Karin | 28-05-2016 | Valoració: 10

    Si que s' aburria el pobre

l´Autor

Foto de perfil de montserrat vilaró berenguer

montserrat vilaró berenguer

464 Relats

1635 Comentaris

322089 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:
Tota la meva vida he sigut lletraferida. M'agrada molt escriure, perquè
a dins meu està ple d'històries i tinc com una necessitat d´explicar-les
Per mi és un plaer compartir somnis i pensaments amb qui tingui la paciència de llegir i procurar entendre els meus humils escrits ,fets amb tot el meu cor. Moltes gràcies per la vostra gentilesa.