L' EXPRESSIÓ DEL POETA

Un relat de: Rafaelmolero
L’ EXPRESSIÓ DEL POETA
El poeta amb la seua commoció
de la seua vida d’ home
amb l’existència pròpia
no dels éssers expressius
vehicles de la saviesa
si no de tots els éssers
conscients del miracle del món
de que cada cosa es transmetia
de que la veritat canvie
de que cada perennitat ocorrerà
i així la raó i el temps
passe instintivament
espurnejant és l’ admiració
de l’ ànima del poeta,
cada moment és fugaç
palpa la vocació de la intrepidesa.
El secret de la paraula
és l’ esfera expansiva
de que existeix allò més gran
en la locució atònita
temperada a l’ encant
de les saníssimes coses inanimades.

3 de març / 14
Autor i dret reservats, Rafael Molero Cruz

Comentaris

  • el poeta és...[Ofensiu]
    joandemataro | 19-03-2014 | Valoració: 10

    un instrument ens mans de l'ànima quan aquesta vol i necessita parlar.

    gràcies Rafael, per seguir comentant i compartint

    una abraçada
    joan ;-)

  • Astoració i admiració[Ofensiu]
    Bonhomia | 08-03-2014 | Valoració: 10

    Una poesia sublim. Crees una naturalesa descriptivo-poètica sobre el llenguatge molt exquisida al paladar del lector. Et felicito cordialment. I merci pel comentari!


    Sergi

l´Autor

Foto de perfil de Rafaelmolero

Rafaelmolero

164 Relats

178 Comentaris

89529 Lectures

Valoració de l'autor: 9.64

Biografia:
Sóc una persona que li agrada llegir diferents poemes. Des que vaig estudiar batxiller superior m'ha agradat molt fer poemes, i crec que els faig amb bona qualitat
Vaig nàixer a Cuevas de San Marcos, (Málaga), i he estudiat el valencià en el poble
on visc, és a Manuel (València), la meua professió és de carter a Villanueva de Castellón (València). He viscut a Sevilla de jove, i la recorde molt, però així i tot
m'he acostumat a viure ací a Manuel.