Junts de nou, un altre cop

Un relat de: Xevivila
De sobte te n'adones, sense saber com. Que tot el que et manca, el que trobes a faltar, té un nom, el seu. Mires i remires les seves fotos pensant el que farà, o el que deixa de fer. La busques per tots els racons de la teva memòria rememorant els moments que vau compartir. Estones plenes de joia, de somriures, de mirades, de petons, de caricies i més, coses que saps, que mai més si no és amb ella tornaràs a sentir.



I de sobte, te n'adones, quan la veus passar per la porta de casa teva un altre cop, que tot el que et mancava és allà, a dos pasos teus. Te la mires amb curiositat, amb nervis, inquietud, sense saber com actuar, desitjant que sigui ella la que faci el primer pas. I per sort, així és, mentres tu et limites a obrir els braços quan la veus que et ve a abraçar. L'apretes fort contra tu, la mimes, la guardes entre els teus braços. Desitjant que aquest segon sigui etern, que no marxi mai més. I com qui no vol la cosa, un petó du a un altra, una mirada a un altre petó, i petó a petó va resorgint de nou, allò que mai s'avia apagat.



I de sobte te n'adones, quan la tens un cop més entre els teus braços, que et sens plè, eufòric i exultant. Que res més importa i que el que importa realment, és que torneu a estar aqui, junts de nou, un altre cop

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Xevivila

10 Relats

15 Comentaris

11363 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Nascut el 9 de setembre de 1981 a Sant Joan les Fonts, municipi de la garrotxa. Aficionat a la música a l'art i l'escritura.
Desde petit m'han mogut sempre les arts. M'agrada expresar el que sento, el que porto a dins o simplement el que em passa pel cap ja sigui escriguent o dibuixant.

Normalment havia escrit sempre poesia, però últimament m'he aficionat a la prosa i aqui he deixat de moment alguns dels meus treballs inicials...

Actualment estic escribint un llibre blog sobre un apocalipsi zombi ambientat a les comarques gironines principalment que es diu AlertaZ ( www.alertaebolaz.blogspot.com)