JUGAR I RESAR

Un relat de: Bonhomia
JUGAR I RESAR

Un donant de semen s'està follant una gata. La gata se sent malament i no pot fer-hi res. Surt el semen. Per tant, la gata està embarassada. És possible, això, a la realitat?

Sí.

Els científics s'avorreixen molt i estan envoltats d'instruments d'una potència química que sobrepassa els límits de l'existència, humana i la demés. Cap a on anem?

Hi ha laboratoris, milions, escampats per tot el món, capaços de transformar el planeta sencer en un caos terrible. I les revistes de ciència. Sí, semblen per a passar l'estona. Però allò que hi ha en aquestes revistes sovint existeix i s'hi sol donar quasi sempre una importància que fa que ens hi entretinguem. Però si llegim entre línies... la cosa pot esdevenir unes prediccions de futur no aptes, en absolut, per cap forma de vida.

El més trist és que la ciència és la religió que mana avui en dia. No oblidem que a les guerres s'utilitza per això, per a matar. La ciència substitueix avui en dia el poder religiós com a forma de curació de malalties, és la part bona que té. Però segueix produïnt desastres on les malalties en són engendrades.

Què ha passat? Ens hem equivocat de camí?

Sempre ho fem, però ara es juga molt fort. Emfatitzo "es juga" perque és així.

O sigui que si tot va a la deriva ja podem "resar".


Sergi Elias
07/12/2015

Comentaris

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

515230 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.