Jugant perillosament al tall de la navalla -Capítol 23 (i últim)

Un relat de: Adonis

Capítol 23 (i últim)


Bé, abans que res, m'agradaria escriure unes lletres per demanar disculpes als lectors, donat que aquest no és un capítol on es desenvolupi cap mena d'acció, sinó, més aviat, una nota al final d'una història.

Una història que no existeix, d'altra banda.

I és que, veureu, em feia molta mandra escriure vint-i-tres capítols de qualsevol història, així que vaig decidir, home pràctic com sóc, anar directament al desenllaç i saltar-me patiments i aventures innecessàries.

El fet és que, més o menys al capítol vint, en Ricard i la Felipa aconsegueixen despistar els horribles extraterrestres carnívors disfressats de jugadors de polo, tot convencent l'home-pop que si havien robat les seves cries, només era per clonar-les i no per fer l'amanida de pop que realment van fer, així que va accedir a col·laborar amb ells i va despistar els extraterrestres.

Pel que fa a la resta dels personatges, doncs, tots bé, na fent.

Tots excepte el Pippin, el gat de la Felipa, que va quedar oblidat a la fronda de l'arbre del tercer capítol i allà romangué fins que morí d'inanició.

I així acaba aquesta història, prego disculpeu la meves poques ganes d'escriure una novel·la, però algun dia, potser, escric algun altre dels capítols d'aquest relat tan interessant...

FI.




Comentaris

  • m'agrada molt el teu humor...[Ofensiu]

    Doncs això, m'encanta aquest humor... em recorda una mica els contes de W. Allen, suposo que per la part surrealista....

    Salut!

l´Autor

Foto de perfil de Adonis

Adonis

29 Relats

190 Comentaris

84155 Lectures

Valoració de l'autor: 9.01

Biografia:
Vaig nàixer (alguns diuen que vaig aparèixer per generació espontània al costat d'un nan de jardí) un divendres per la tarda.

La meva vida ha estat plena d'èxits amb les dones -per raons evidents- i èxits professionals, per això vaig decidir un dia deixar-ho tot i vendre La Farola als semàfors (de tant en tant també venc mocadors de paper).

Ara vull emprendre -segur que també exitosament- una carrera com a escriptor. Feu-me espai, i us ho passareu bé.

Per cert, de cara a les dones: no penso publicar el meu correu electrònic, ni el meu telèfon, ni cap dada que us faciliti el meu assetjament.