Jugant amb la humanitat

Un relat de: tocdenit


Ments corrompudes, buides de valors i plenes de consumisme. Només recordem que som persones d'aquest món i que els postres problemes realment no són problemes quan veiem per la televisió reportatges de Guantánamo i de l'anomenat tercer món o dels sense sostre. I ara amb la "crisi" tremolem tots perquè no podem pagar per engreixar el nostre egoisme cobdiciós i avar. Un telèfon, roba, ulleres, alta tecnologia… I l'amor, la justícia, la innocència de quan érem petits i les postres ments eren pures? On anirem a parar! Això és un cercle viciós, una gran bola de merda física i mental que tot estem alimentant fins a proporcions sense precedents. Els polítics es podrien comparar amb els clics de playmòbil, molt moviment però res porta enlloc. Però Qui juga amb els playmòbils, Qui és el nen capritxós, malcriat egoista i mal educat sense escrúpols? Doncs tots nosaltres senyors i senyores, la nostra avarícia i el nostre egoisme i l'afany de posseir més i més, d'engreixar al nostra set de diners i de poder. Si més no d'alguns. Tots a petita o gran escala caiem al parany, a les mateixes urpes. Qui no ha gastat per gastar encara que sigui una petita cosa? El mecanisme de pensament és el mateix, el que passa és que pot ser un projecte de gran envergadura quan es nota més però els principis que ens mouen són idèntics. No per actuar a petita escala som menys culpables.
I per això vam esdevenir éssers pensants? "homo sapiens" la Terra estava destinada a aquesta fi tant trista i immunda? Ostres si continuem per aquí vindran les preguntes existencials però és que de tant en tant estaria bé que ens es féssim cadascú individualment a veure si res canviaria. Jo mateixa si me les faig. Al cap de cinc minuts ja ni me'n recordo. Perquè les meves ocupacions diàries, maldecaps inclosos, em prenen tot l'espai per pensar i és clar, primer sóc jo!

Comentaris

  • et segueixo donant gràcies pel teu contacte i.....[Ofensiu]
    joandemataro | 17-06-2010 | Valoració: 10

    et torno a felicitar per aquesta bona reflexió de la "sucietat" actual...
    ah, de veritat quan puguis mira el curt és mooolt xulo

    fins la propera
    joan

  • tocdenit | 03-05-2010

    que encara en queden de persones co tu Joan G.Pons!!!

  • Primer sóc jo ![Ofensiu]
    Joan G. Pons | 03-04-2010 | Valoració: 10

    O.K. Em costa però trobo humanitat...i molt sentit crític i m'agrada.
    En el meu treball i sessions que faig.... el primer sóc jo, no exclou que els altres també son primer.... hi ha bon lloc per tothom...

l´Autor

Foto de perfil de tocdenit

tocdenit

12 Relats

37 Comentaris

12643 Lectures

Valoració de l'autor: 9.44

Biografia:
Gairebé no tinc biografia però puc dir que sóc nascuda sota una col i que estic mirant de construir-me mica en mica dia a dia, i potser d'aquí uns anys en puc escriure una amb cara i ulls però encara no m'en considero digne.


us deixo aquí un enllaç al meu blog

http://www.tocdenit.blogspot.com