Joventut

Un relat de: socrates

Uniu-vos esperits, surqueu la mar de sang que tot val, encadeneu-vos amb els vostres pensaments i feu emergir el furor sanguinari de la mentida.
Arribeu a totes les ànimes, escruteu fins l'últim suspir vital. Enutjeu tothom que s'acosti i trenqueu fins el darrer mirall de pietat. Perforeu totes les barreres humanes i estosudiu al personal. Feu confusió per on passeu i no estimeu ni la bona bondad. Empleneu les butxaques dels qui no s'ho mereixen i arraconeu tots aquells que vulguin bé.
Estigueu tranquils, que mentre sigui al vostre costat, totes les ànimes del llustre bondadós cauran fins a la fi dels temps.
Comenceu una nova era, creieu que podreu vèncer?, busqueu molt més al fons de les vostre vides, feu que la vostra ànima surgeixi a favor de tot el mal. Cors de pedra creareu.
La joventud és autodestructora, si no canviem tot el mal serà de molta gana.

Comentaris

  • bulet, el teu nom ja es una falta[Ofensiu]
    socrates | 23-02-2007 | Valoració: 8

    tu si ets un jove el qual et sents superior i et reconeixes en el text no és culpa meva. a més, i encara que gràcies per la lectura i pel "comentari", és el que penso i ja està. Quantes més coses dolentes es saben d'una cosa més concreta és la seva definició
    [ (p-->q) ^ ¬q] --> ¬p , com deia Popper.

    per tant i agraeixo un altre cop el teu esforç, no saps res pel qual he escrit aquest text i perdoneu per les faltes, encar que no en vegi casi cap....

  • Compte amb les faltes[Ofensiu]
    Bulet | 22-02-2007 | Valoració: 4

    Per la teva imatge suposo que seràs jove com jo, et veig un il·luminat que es creu més llest que la resta de la gent. Hauries de ser més humil, tanmateix la crítica en si és bona l'inconvenient és com la planteges.

    No t'he suspès pel tema que ja t'he dit que m'agrada força, en el meu cas han estat les faltes ortogràfiques.

l´Autor

Foto de perfil de socrates

socrates

5 Relats

9 Comentaris

5108 Lectures

Valoració de l'autor: 6.50