Jocs de seducció per e-mail (III)

Un relat de: ninona

Havia pensat fer una dutxa ràpida, però les sensacions se li havien anat de les mans i no podia ni volia acabar de cop el que ja havia començat.

Va entrar a la dutxa amb la pell calenta i els sentits encesos. Va deixar anar l'aigua al punt just de tebior que li permetés refrescar-se sense apagar el foc que la cremava.

Amb calma va deixar que l'aigua recorregués lentament tot el seu cos, cobrint la pell de la lluïssor de l'oli, suau, brillant i mullada. No va resistir l'impuls de passar la llengua pels seus braços, des de l'espatlla a la part interior del colze, i des d'aquí fins el canell, bevent la seva humitat, dibuixant un camí de pessigolles.

Va deixar de banda el gel de dutxa que utilitzava normalment i es va decantar per la pastilla de sabó de xocolata que ell li havia regalat. Li agradava el suau perfum de nou moscada i cínamom, i trobava especialment sensual l'escuma fosca, com si s'embolcallés en un bany de xocolata desfeta, fluida i calenta.

La seva imaginació volava mentre sentia la seva ma ensabonada lliscar - autònoma i lliure - per tot el seu cos, entretenint-se especialment en els punts on més plaer obtenia. No hauria estat capaç de posar en paraules les imatges que se li oferien.
S'havia abandonat a l'exquisit plaer que sentia, perdut el control sobre el seu cos. No es reconeixia en els crits sufocats ni en els gemecs que proferia, tota ella panteixant de desig i de plaer.

Comentaris

  • Ledesma Luna | 26-07-2006

    La de cops que un es dutxa al dia, i més ara que estem a mil i un graus dins de casa, i mai he aconseguit deixar-me portar per el desig com narra akest relat

l´Autor

Foto de perfil de ninona

ninona

58 Relats

229 Comentaris

131914 Lectures

Valoració de l'autor: 9.78

Biografia:
Vaig néixer a Barcelona el 1964. Volia investigar i fer grans descobriments, i vaig estudiar Bioquímica, però després de moltes voltes he acabat fent projectes informàtics, una feina que m'agrada.

De sempre m'ha apassionat llegir i escriure. Un dia vaig descobrir aquesta web a través d'un bon amic que hi escrivia, i des d'aleshores m'hi passo quan puc.

Va haver un temps que participava en els reptes (aleshores nomès hi havia el clàssic) i era gairebé addictiu, però ara m'és gairebé impossible.
Darrerament m'he aficionat al niporepte, però només hi participo de tant en tant.

També em trobareu al bloc Univers madur.

Passeu-vos, comenteu i no dubteu a criticar: és la millor manera de millorar.

Per qualsevol cosa que vulgueu, m'agradarà tenir notícies vostres ...

ninona1206[arrova]gmail[punt]com


Per si us fan servei, algunes eines i enllaços útils