Joc de sentiments

Un relat de: natasha

Fa dos mesos que vas reaparèixer a la meva vida i des de llavors inútils han estat els intents de foragitar fantasmes. En silenci t'havia estimat, recolzat quan la cama va decidir començar arrossegar instants i gaudit de les victòries que t'alegraven mesos d'hivern. Callada, a la vora però en la distància vaig aprendre a veure't com aquell en qui es pot comptar però que és inaccessible.
De sobte, sense esperar-ho, després d'un sopar compartit entre companys, missatges i un joc que inicies i que continuo. Em vas triar com la teva víctima i jo, tot i ser-ne conscient vaig creure en poder guanyar-te la partida si et canviava les normes, pura utopia! I entre tirada i tirada et confesso el què aposto, em despullo l'ànima amb l'esperança que vegis què hi ha rere la timidesa, rere els vint-i-dos anys i el munt de paraules que més enllà de buscar l'estètica són sinceres... altre acte en va. Ser conscient que ens separa l'edat i posar-li un altre nom és covardia. Voler que malgrat tot jo segueixi jugant, segurament sigui egoisme... seguir mantenint l'esperança tot i haver vist la realitat és dantesc...
I alhora que escric aquestes línies, mentre la meva part cerebral demana parar, que surtis d'un cop per tots dels meus pensaments i que comenci a fer via lluny de tu, el meu jo sentimental anhela notícies teves, que tornis aquesta nit com ho vas fer per primer cop al juliol i que, si és possible, deixin de ser paraules per passar a ser fets. (Boja ingenuïtat!).

Comentaris

  • Sóc aquí![Ofensiu]
    ORIOL | 27-09-2010 | Valoració: 10

    Sóc aquí per llegir-te, per esperançar-te de nou, per demanar-te que lluitis sempre per l'amor autèntic,encara que costi. Això sí que sigui correspost. No caiguis en l'error, excessivament fàcil a vegades, d'acabar imaginant possible allò que no és. Sè que en el fons encara hi veus una petita esperança en aquella història que sabem que està morta perquè potser ni tan sols ha viscut mai. Simplement i perdona si m'erro, sigui una història que hagi sobreviscut com ha pogut en la teva ment.En la seva només ha existit quan tu la feies existir.Deixa'm que et feliciti per la teva valentia alhora d'escriure sobre això.Deixa'm que et feliciti per saber enamorar-te saber que t'estàs equivocant i que potser acabaràs tornant a imaginar i tornant-te a equivocar una i altre vegada. Però dona-ho tot ara i sempre. Això sí:a qui relament s'ho mereixi. Escolta't com et sents i valora-ho, corregeix. i analitza-ho.No acabis imaginant que sents allò que voldries sentir.No t'endinsis cegament en una història que saps que no té un bon final. Gràcies per fer-me feliç llegint-te! T'estaré esperant per veure't enamorada de nou!Oriol

l´Autor

Foto de perfil de natasha

natasha

65 Relats

274 Comentaris

82756 Lectures

Valoració de l'autor: 9.57

Biografia:
Vaig néixer una matinada d'agost del 1988 a la ciutat dels quatre rius (Girona).
Química professionalment parlant trobo en les lletres el meu millor refugi, on plasmar sensacions, desfogar-me durant un mal dia o volar pels núvols... escriure s'ha converit en una forma de deixar anar allò que penso però que no dic.
El meu camí seria més feixuc sense els amics i la família.
Gaudeixo amb una bona musica, un bon llibre, una conversa, el bàsquet o amb la simple tranquil·litat davant del mar.

si teniu alguna cosa a dir: judithgirona@hotmail.com

*tot comentari o crítica serà benvingut