JO VOLDRIA SER POETA...

Un relat de: joandemataro

JO VOLDRIA SER POETA..

Jo voldria ser poeta
per poder tenir consol
i poder ofegar les penes
i espantar aquests pensaments.

Jo voldria alliberar
paraules que parlin d'amor,
paraules que parlin de pena,
paraules que parlin de mort

Jo voldria al vent llençar
paraules que parlin de joia,
paraules que parlin de tu,
i per mi puguin parlar.

Jo voldria poder trobar
aquest mot cristal.lí i pur,
per que te'l puguis endur
i mai em puguis oblidar

Jo voldria ser poeta
per poder enterrar aquest dol
i poder ofegar les penes
i abeurar aquest desconsol.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer