Cercador
Jerarquia alimentària
Un relat de: AsnodUna amanida mental, amb oli, pebre i sal.
Al menys que quedi a gust del consumidor,
pensava mentres em cruixien les idees
en un àpat digne del millor comensal
De primer triaré l'especialitat de la casa
problemes amb salsa roquefort
quina millor solució a l'espesor
que complementar la malaventura
amb una mescla repleta de sabor
De segon que siguin unes fòbies,
neures salades i paranoies picants,
això si, ben rebossades amb pa d'all
que les empresoni en una bona garjola,
que no m'ennuegui amb la seva textura,
així la digestió serà menys tortura
Que em recomana de postres, per favor?
La por m'empobreix quan no faig res,
La indecisió m'afecta en aquests moments
Que diu que la covardia agredolça
m'escau com anell al dit?
Doncs no hi donem més voltes,
una covardia amb uns quants confits
He quedat molt a gust, quin tiberi!
Un bon cafè pot ser la solució
per fer baixar la condensació
d'indignitats cruspides com aliments
i transformades en mil mals diferents...
Em sembla que el pendré so
l´Autor
Últims relats de l'autor
- Jerarquia alimentària
- Per cada despropòsit llençat, un ideal perdut
- Les hipòtesis del Pau sobre la vida marina (adaptació d'uns fets reals, un pèl modificats per l'ocasió, però que si més no conserven l'esperit original)
- No tot és el que sembla.
- Un somni i un eriçó
- historia d'un cap qualsevol
- Flascons