Jango, el gigoló

Un relat de: Gica Casamare

Jango passejava el seu cos morè per la rambla marítima, amb la camisa blanca subtilment transparent i ample. Removia el cos per posar el descobert la seva musculatura altament perfeccionada al gimnàs i al llit de dones casades i/o solitàries.
Havia comprat les ulleres enormes i verdoses en una òptica caríssima de Milà, ara les feia servir de teló transparentment verd per on observar les dones assedegades de sexe i tendresa física.
Els seus objectius estan en les terrasses plenes de gom a gom de turistes torrats (del sol i d'alcohol) i indígenes assedegats.
Allà estava ella, davant un martini rosso. S'hi assegué davant i la somrigué. Era una dona de quaranta anys molt ben portats i molt ben vestits, lleugerament vestits, mostrant les seves carns torrades i adornades per uns cabells enrinxolats de tonalitat vermellosa i uns llavis absolutament vermells a joc amb les ungles llargues de les mans.
Jango li agafà la mà, i li besà amb parsimònia, mostrant galanteria i desig. Ella sorpresa, no va reaccionar fins que ell, sense alliberar-li la mà, deixava un bitllet dels grans sobre la taula i se l'emportava de la cadira. Ella reaccionà, excitant-se i eriçant-se li la pell. El seguí sense resistència.
-On tens el cotxe?- digué Jango, amb la seva veu abellutada.
Ella prengué la iniciativa i entraren en un pàrquing, per després entrar dins un Toyota 4x4. En cinc minuts ella s'havia tret el vestit negre de tires i havia quedat amb calcetes i sandàlies, mostrant els generosos pits amb un mugrons petits i durs. Jango sols es tragué els pantalon i com que no portava calçotets va quedar amb la cigala en llibertat, però sense estar gaire animada. Els dos amants espontanis es van començar a toquejar i llepar, buscant i rebuscant en cada racó dels seus cossos cada cop més perlats per la suor. Però la cigala no trempava.
Ella, decidida a ser farcida per l'estri del morè va situar els llavis en el gland de Jango, però com un xiclet, hi anava jugant però no se'l podia menjar. Ell anava esbufegant però no aconseguia aixecar aquell tros de penis de 20 centímetres en repòs.
Esbufecs, refregades i magrejades, però al final la cigala va continuar somnolent, el Jango humiliat i l'entrecuix d'ella ben humit.
Va obrir la porta i el va expulsar, va posar-se el vestit i eixugar-se la saliva del voltant dels llavis, per marxar ràpidament del pàrquing fent xisclar els pneumàtics.
Estava ardent, desitjosa de ser cardada, va entrar a casa seva, va agafar de la mà al senyor Topponegro i després de saludar a la lleugera el fill empanat, tot ell adolescent, se'n van anar a l'habitació per practicar disset posicions sexuals en el millor clau de tota la història de la mansió dels Topponegro.
El senyor Topponegro no havia invertit mai millor 1000€ com els que havia pagat a Jango, "el gigoló que no trempa".

Comentaris

  • ostres[Ofensiu]
    Berenice | 06-11-2005

    jajajajjajajajajajjajajajjajajajajjajja
    fins i tot a mi, que no hi era, m'ha creat aquesta mena de desesper la maleida cigaleta en no trempar..
    xD
    molt bo..
    trist en part, però boníssim XD

    llàstima que no no tinga un senyor topponosequè per aquì a mà xD

    petonets

  • ha, ha, ha[Ofensiu]
    xesco | 11-10-2005

    Molt bo, amb unes imatges molt ben descrites, un ritme molt trepidant i un final sorprenent i apoteòsic.

    Me l'acaba de recomanar na Quetzcoatl després de llegir el meu "Nanorelat X: El xantatgista", et convido, doncs, a llegir-lo, hi ha algun punt de contacte.

  • ja, ja, ja, molt divertit![Ofensiu]

    m'agrada com portes la història i el desig carnal, aix perquè no em passaran coses d'aquestes, ... aix.

    pots passar a veurem quan vulguis, hi tinc un parell de cosetes, aix només una és picant

  • Molt bé...[Ofensiu]
    rnbonet | 11-10-2005

    ..."tiu"! Real com la mateixa vida, que també està un pèl enrevesada... "Trio llunyà", irònic com una hiena i picant com un "pulpo a feira"... Molt bona la sintaxi i el vocabulari, exacte i sorneguer.
    Salut i rebolica, xicot!

  • esssssoooo[Ofensiu]
    quetzcoatl | 11-10-2005 | Valoració: 10

    Sens dubte el teu millor estil, refinat i amb la sorpresa final sempre àcida. És molt lleuger de llegir, ple d'imatges molt còmiques i descritpives; i fins i tot la prosòdia del títol enriqueix el text.

    Felicitats, Gica. Un relat boníssim!!

    m

  • Aquests gigolors d'ara... que cars![Ofensiu]
    filladelvent | 08-10-2005

    Va tenir un gran dia el senyor Toppongero...
    i tu una gran idea amb aquest relat.

    Trobo que primer estàs molt per detalls, expliques bé la situació, i que al final potser vas més de pressa, i a més cap a una direcció que m'ha sorprès: després del no cumpliment de les perspectives, em pensava que explicaries què feia en Jango, en canvi has agafat la perpectiva d'ella, però m'ha sorprès positivament.

    Frases que m'agraden:
    turistes torrats (del sol i d'alcohol) i indígenes assedegats.
    Ella, decidida a ser farcida per l'estri del morè va situar els llavis en el gland de Jango, però com un xiclet, hi anava jugant però no se'l podia menjar.
    Esbufecs, refregades i magrejades, però al final la cigala va continuar somnolent, el Jango humiliat i l'entrecuix d'ella ben humit.


    Bona situació:
    En cinc minuts ella s'havia tret el vestit negre de tires i havia quedat amb calcetes i sandàlies, mostrant els generosos pits amb un mugrons petits i durs. Jango sols es tragué els pantalons i com que no portava calçotets va quedar amb la cigala en llibertat, però sense estar gaire animada. Els dos amants espontanis es van començar a toquejar i llepar, buscant i rebuscant en cada racó dels seus cossos cada cop més perlats per la suor. Però la cigala no trempava.


    Algunes exageracions que al meu gust s'allunyen del que és verosímil:
    penis de 20 centímetres en repòs.
    no havia invertit mai millor 1000€ com els que havia pagat a Jango, "el gigoló que no trempa".

    Coi... les dones van a 30 euros i els homes a 1000? això és discriminació! ;)


    Bé, com que ets rencorós no dic que no em crec allò que és autobiogràfic... hehehe.

    Ens comentem!

    -Filladelvent-

  • quin relat més pervers![Ofensiu]
    qwark | 08-10-2005

    M'ha agradat molt la ironia amb que enfonses l'ego de mascle alfa dels lectors. Primer ens sentim identificats amb el mascle triomfador i, quan ens tens ben atrapats, ens ataques a traició amb una disfunció erèctil, una patada al cul i una derrota a mans d'un home més vell però més ric i intel·ligent.

  • Hola Jango[Ofensiu]
    foster | 07-10-2005

    un bon relat, amè i amb un final esplèndid, sorprenent. Ara, això de 20 en repòs? No exagerem una mica? Crec que en repòs ni el Mestre Rocco ni els seus gran acòlits P.North i el nostrat Nacho.

    Bé, ja et dic, és bo, original i ocurrent. Només llàstima d'algus problemes sintàctis i de temps verbals que trenquen el ritme i l'entortolliguen. I, també, algunes faltes que hauries de controlar.

    foster

l´Autor

Foto de perfil de Gica Casamare

Gica Casamare

71 Relats

182 Comentaris

111629 Lectures

Valoració de l'autor: 9.64

Biografia:
Nascut en la boira enmig de la il.lusió de la llibertat nacional i la justícia proletària, entre torrades castanyes de tardor.
No gaire esportista tot i guanyar una lliga de futbol sala, sent el suplent més complet de la generació d'or de les monges!
Ara, servent de la RES PUBLICA.

http://casalsprat.blogspot.com