Ja sóc centenària!

Un relat de: Queca

Quina il·lusió, i mira que no m'ho esperava. Quasi segueixo publicant sense adonar-me. Han estat 100 relats plens de bons moments, però també heu viscut tristeses, pèrdues i desenganys. Però sabeu? M'és igual. El que no et mata et fa més forta, i és veritat.
Passejant-me per aquí he conegut a moltes persones que han fet de la meva vida quelcom millor, i perdoneu que no les anomeni, però segur que me'n deixo alguna i em sabria molt de greu. Aquells que esteu arrelats al meu cor ja ho sabeu, i a tots els que només hem intercanviat un o dos comentaris, m'agradaria tenir l'oportunitat de saber més de vosaltres, que em donguéssiu l'oportunitat de formar part dels vostres records, aquells que venen acompanyats d'un somriure i bones paraules.
Són 100 relats en 6 anys que fa que vaig entrar a formar part d'aquesta fantàstica família, i potser a alguns us sembla molt poc, i potser teniu raó, però per mi, cada relat ha estat un regal, una oportunitat de millorar amb els vostres comentaris i valoracions, i una mà per ser una mica més feliç.
Només em queda agrair-vos tot el que heu fet per mi, tots els bons comentaris i totes les crítiques que m'han ajudat a anar millorant mica en mica, i tots els que han de venir, doncs encara em queda molt per aprendre!
Aquí us deixo el meu relat 100, que evidentment, és per vosaltres.
Gràcies, i akunamatata! ;)

Comentaris

  • Hola Queca[Ofensiu]
    Ze Pequeño | 23-03-2011

    Xiqueta, és normal que no hagis trobat el meu mail. No el tinc posat enlloc! Aquí te'l deixo: sr.keating@gmail.com
    No prometo res, però per provar-ho no perdem res!
    I ja que hi sóc, encara que tard, et felicito pels cent relats.
    i a seguir escrivint! No ens fallis als que et seguim!

    Una abraçadota!

    Salz

  • Un centenari?[Ofensiu]
    Galzeran (homefosc) | 24-06-2010

    doncs molt ben portats, això queda clar. Jo sóc més jove, sols en tinc 90!
    De mica en mica omplim la llista, i ni ens adonem, i sí que fa molta gràcia veure que engreixes sense gaire esforç, i que aquest greix és del bo, i cada dia millor.

    Moltes felicitats Queca, ens anirem retrobant per aquí.


    Ferran

  • T'acabo de descobrir[Ofensiu]
    Shaudin Melgar-Foraster | 23-06-2010 | Valoració: 10

    Per molts anys! Encara no he tingut temps de llegir cap altre relat teu, però amb aquest ja he vist que ets una bona escriptora. 100 relats! Em fas avergonyir, jo només n'he publicat 10 a RC. Deu fer molta iŀlusió això de tenir-ne 100.
    T'envio una abraçada des del Canadà,
    Shaudin

  • No es mereixen[Ofensiu]
    nuriagau | 22-06-2010 | Valoració: 10

    Gràcies, Queca, pels teus relats i per la teva presència i participació a RC.

    Enhorabona, a per cent més!

    Núria

  • Per molts anys![Ofensiu]
    Grocdefoc | 22-06-2010

    Benvolguda Queca, felicitats per aquests 100 relats publicats!
    Feia dies que havia abandonat RC (de tant en tant em perdo per altres espais)..., i fins avui no m'havia adonat de la teva joia, de tot el que has sentit davant d'aquests 100 que, de segur, han estat una evolució en tots els aspectes.
    Com més escrivim més ens coneixem, més facetes descobrim de nosaltres mateixos. I la pràctica ens porta a saber endinsar-nos molt més en el nostre entorn. El meu desig és que no deixis mai d'escriure!

  • De cop i volta...[Ofensiu]
    franz appa | 29-04-2010

    ... hom s'adona que ja no en té 80, ni 90... ni més ni menys que 100!!!
    però no hi ha tristor, perquè aquestes celebracions no són d'anys carregats a un cos perible, sinó una càrrega de nous experiments, experiències i expressions compartides ... I en elles,l' espai per a tota mena de sentiments, com bé dius, alegres, tristos, feliços, no tan feliços, i matisos de tota mena... Aixi és la vida i així és de genial participar-hi, ni que sigui una mica i a través de textos, amb persones com tu!!!
    Una abraçada, i que no cessi aquest complir números!
    franz

l´Autor

Foto de perfil de Queca

Queca

108 Relats

757 Comentaris

192831 Lectures

Valoració de l'autor: 9.72

Biografia:
Fisioterapeuta i pedagoga.

Lectora intentant escriure.

Enamorada de la literatura, d'estimar, del mar i a vegades, de la vida.

Nascuda al febrer del 87, treballo amb avis, que són el pou de sabiesa on intento aprendre cada dia quelcom nou (sobre ells, sobre la meva professió, sobre la vida, sobre mi mateixa).

Per què Queca? Lleigeix "Te'n vas anar".