Ja n'hi ha prou!

Un relat de: an_na

Ja n'hi ha prou! Ja n'hi ha prou de violència, ja n'hi ha prou de submissió, ja n'hi ha prou d'insults i menyspreu cap a les dones! Ja n'hi ha prou!
Portem moltes víctimes per maltractament de gènere, portem molts orfes per culpa d'homes que no saben valorar el que tenen el seu costat i no veuen més enllà dels seus nassos, per homes miserables i assassins que no es mareixen haver nascut i haver conegut a dones que actualment ja no hi són i a d'altres que han quedat marcades per sempre més. Portem molts anys veient com les dones han estat submises als marits, als pares, als seus superiors però ja n'hi ha prou. Vivim al segle XXI, un segle de noves tecnologies i consumisme, en un món globalitzat però amb una humanitat antiga i arcaica, arcaica sí, per uns homes arcaics i una justícia que no sempre fa el que ha de fer, per una justícia que en moltes ocasions no es mereix el nom que té.
Ja n'hi prou! Hem de ser concients i moderns, hem de ser justos, hem de saber dir NO!
Hem de saber a agafar aquesta mà i empenyer-la quan sigui necessari, hem d'agafar la mà d'aquells que ens estimen per fer front als miserables que ens volen mal. Hem de ser forts i fortes i lluitar contra el maltractament de gènere, hem d'aconseguir tots junts, homes i dones, que en un futur no molt llunyà no existeixi un dia com el d'avui, perquè en un futur no molt llunyà hi hagi un dia internacional per la derrota al maltractament!

Comentaris

  • Emotiu al·legat [Ofensiu]
    Unaquimera | 18-12-2009

    El títol del relat ja deixa força clar l'actitud de l'autora, que mot a mot, línia a línia, transmet un sentiment nítid, comparteix una emoció contagiosa i denúncia uns fets no per coneguts menys importants, que necessiten urgentment ser remeiats, ja que a moltes persones els hi va la vida.
    I no tan sols la vida en el sentit físic d'ésser viu, sinó integralment,, amb tot el que comporta.

    Ben fet, an_na!

    T'he descobert gràcies al comentari que vas deixar a sota dels meus Desitjos des de l'obscuritat i que t'agraeixo molt. No t'he respost abans ( sempre ho faig, això de respondre als comentaris que m'arriben ) perquè des de fa uns dies no arribaven els avisos de comentari... però avui que l'he trobat, he vingut fins al teu espai per llegir-te, i en vista del que he trobat, tornaré a passar per aquí.

    Fins aviat, doncs! Espero que continuarem coincidint...
    De moment, t'envio una abraçada per a celebrar que t'he descobert com autora.
    Unaquimera

  • mbr1714 | 13-12-2009

    molt ben reflectida la realitat actual...
    m'ha agradat, ja t'ho vaig dir!! :)
    un petóoo!

  • Benvinguda a RC,[Ofensiu]
    Romy Ros | 03-12-2009 | Valoració: 10

    i benvingut aquest tema que tan colpeja la nostra humanitat en ple segle XXI, tot i semblar una contradicció. Enhorabona pel tractament d'aquest tema.

  • Ja n'hi ha prou![Ofensiu]
    jos monts | 01-12-2009

    Un relat protesta al maltractament de gènere, però no crec que canviem la mentalitat dels humans de tot al món malauradament.

    Hem de ser forts i fortes i lluitar contra el maltractament de gènere, axis tos units ho podrem aconseguir.