He/ She / It

Un relat de: kispar fidu

ELL: No, no és ell. No és ell qui em roba el cor. No és ell qui em ronda pel cap constantment. No és a ell a qui tinc a tota hora ficat al cap. Ell no és qui m'ha fet somiar tantes vegades. Per a ell no sento el què puc sentir cap a un altr@. No, no és ell.

ELLA: Si, potser si. Segurament és ella. Possiblement ella és a qui tinc a cada instant rondant pel meu cap. El més probable, si, és que sigui ella. No sé el per què. Ni tampoc sé el com. No sé el quan. Ni sé l'on. No puc recordar quan va ser, ni com va ser. No sóc capaç de trobar un per què. No en sé el motiu. Sols en sé la resposta: Si, ella. El per què, segurament no el sap ningú.

L'AMOR: Si, l'amor: aquest bell sentiment sovint tan dolorós. Aquestes fredors que ens recorren tot el cos. Aquelles imatges que ens volten pel cap. Aquells somriures que provoquen espurnes en els nostres ulls. Aquelles mirades que desperten tendresa entre l'espai que ens separa. Aquell maleït espai de temps que distancia el meu jo de tu. Aquells segons del dia en que el meu pensament s'allibera del teu record. Aquells instants en que sóc capaç de pensar en alguna cosa que no em recordi a tu. Si, l'amor. Aquell sentiment que potser mai havia sentit tan proper. I que ara, un cop l'intueixo rere l'entrada al meu cor, no puc aconseguir-lo. Aquell sentiment que tants cops m'he negat.

"Potser més que paraules és tot el que hauria de fer per fer-ho realitat." Però... qui en sap la veritat ?

He, She, It : tan sols un petit recull d'allò que en voldria fer mil cançons.
Ell, Ella, L'amor: tres paraules que ho podrien descriure tot.

El per què; segurament no el sap ningú.
El què; tan sols un somni que no s'esfum entre l'aire.

Comentaris

  • Hola noia!![Ofensiu]
    Àfrika Winslet | 10-08-2006 | Valoració: 9

    T'he fet cas i he vingut a entendre els teus "Elles" (tot i que potser no feia falta, però m'he sentit encuriosida jeje). El que més m'ha agradat és el sentit que li has donat al títol (molt ben trobat) fent aquest paral·lelisme entre ella-She, ell-He, l'amor-It... En general m'ha agradat molt però, si em permets ser una mica sincera..., trobo que li falta una guspira, algun cop d'efecte més, no sé... que potser li podries haver tret més suc (encara!).

    Petons maca!!!

  • "She"[Ofensiu]
    MoLi | 16-04-2006 | Valoració: 10

    Molt i molt ben trobat.
    Una bona manera i una bona sortida per parlar del "she."

  • COMENT[Ofensiu]
    Llibre | 23-07-2005

    El títol està ben trobat. Crec que enganxa. I el joc que exposes entre el Ell-Ella-Amor també resulta aconseguit.

    Però potser m'ha semblat un xic precipitat. Com si volguessis dir moltes coses i t'haguessis quedat en la introducció. No sé. És la sensació que m'ha quedat després de la lectura.

    Fins la propera!

    LLIBRE

  • Un bon trio.[Ofensiu]
    AINOA | 19-07-2005

    Aquest relat es l'explicaçio llógica del amor, aquest sentiment que ens fa perdre el cap i viure coses encisadores. Un bon Coment!

  • em sembla que sere poc original[Ofensiu]
    Ainoa | 03-07-2005

    comentante el relat, perque el que m'agradat més és el titol, és molt bo, je j eje, mira me fixat i el trobo super original!!

    petonets

  • Feia temps que no et llegia...[Ofensiu]
    Gorwilya | 31-05-2005 | Valoració: 9

    i mira ara que tenia un momentet i volia fer una pausa he pensat que et llegiria... ;)
    Com algú ha dit, també he entrat al relat perquè el títol m'ha cridat l'atenció. I igual que els teus altres relats m'ha agradat molt! Està molt bé això de He, She, It...
    Si tens les coses clares, què tan fa el perquè?

    Ah, gràcies pels teus comentaris... :P

    Una abraçada i petons!

    Gorwilya

  • Uuoohh![Ofensiu]
    Perestroika | 31-05-2005 | Valoració: 9

    Petardi! Feia molt que esperava un nou relat! Després et queixes de mí però m'has fet esperar, eh! No cal que et digui que m'agrada molt, per que ja sas que m'encanta la teva manera d'escriure, i que massa sovint sento molt propers tots els relats que ens regales. Potser per que vivim una situaió semblant que va a contra corrent, potser per que cada día t'agafo més carinyo i enyoro més els cafès de Divendres... qui sap!

    Un consell, no intentis buscar un perquè a un sentiment, i menys a l'amor.. no té pas explicació ;)

    Disfruta del que sents a cada instant, l'important es sentir-ho!! Potser no és del tot com t'agradaría però no has de patir amb això! I la sort que tens de saber estimar??? Poca gent en sap, poca gent troba a algú per fer-ho de tot cor...

    Un petonàs i ja em pots felicitar encara que no vinguis, eh!

    Salut i revolució! Muaaaaaaaaaaaaaaaaks!

Valoració mitja: 9.25

l´Autor

Foto de perfil de kispar fidu

kispar fidu

133 Relats

861 Comentaris

210423 Lectures

Valoració de l'autor: 9.59

Biografia:
si vols descobrir, reCREA


De l'1 d'abril del 86. Sant Quirze(nca) del Vallès.


Escric per a teixir teranyines d'entortolligades paraules, i per a extreure què penso i sento quan sembla l'única manera.


Jo? esperit lliure, ànima catalana, cabreta biciada, somiadora, lluitadora, ment incansable, cul inquiet (i cap), ànima voladora, emprenedora, apassionada de l'art, i... deixeu-m'ho dir... poeta (a petits passos, però constants, formant-se).


kispar què? KISPAR FIDU
Gemma Gelabert Gonzalo