IRREALITAT O MOLTA REALITAT SEGONS ÉS MIRE

Un relat de: Raül Gay Pau
IRREALITAT O MOLTA REALITAT SEGONS ÉS MIRE.

Que coses que passen al mon. A vegades vas caminat tranquil·lament i altres et claves un vidre a l ama. I mira que es difícil clavar-te un vidre del terra a la ma. Però en fi es pot aconseguir soc la prova vivent. I això. Mmm em pense que em vaig a salvar el mon un estona. Passeu una bona nit i un bon dia a tots i a totes.
Lluitant contra els dolents. La granota mutant de l’espai exterior ha tornat amb exercit de batracis. El combat és dur, molt dur. Sang verda per tots els costats com si de moc fos. Amb l’ajuda dels cargols bidimensionals els hem pogut guanyar

Ara ens trobem al bell mig dels nostres enemics, el exàmens. Enemics ho son, veritat, però son uns enemics que ens fan evolucionar com a persones. Ens fan enfrontar-nos amb les nostres limitacions i sobrepassar-les, amb valor cap avant. Es una lluita, si, però es una lluita per el nostre futur. No deixeu que els exàmens us amarguen la vida, derroteu-los!!!

Després dels exàmens està molt guai cantidubi inventar neu en estiu. Guai guai guai guai. I després xocolate calent en xurros pa calfar el cos després de tanta neu estival
Potser tot te una relació lògica-causal. Com els pels del nas i el canvi climàtic. Hahahhahha mmm seria molt interesant investigar-ho. Però per que no? Si com diu la teoria del caos el aleteig d'una papallona ja pot provocar un huracà a l’altra part del món, per que un pel amb nas, o millor dit un nas amb pels no pot canviar el clima? Està clar com el caviar. Si els pels del nas es mouen molt al respirar l'aire del voltant es calfa i per tant la temperatura augmenta. Sí.

Després de filosofar ens en n’anem d’excursió al banc i a filosofia visca visca i a la biblioteca, que guai que guai, se vende barat i peixos i coses i roques i potes i rotes i rebotes i carcotes i paraulotes i hipopotes i no premes aquí que apagaràs el portàtil, i/o a mi. I n’anem i ens en anem au.

Està guai que neve, sabeu quin es el problema? Que no està nevant. En fi que li anem a fer. Es una cosa que passa. Arf. En fi qui sap: la u es tan blanqueta i fresqueta i lluminosa. La neu és guai i pots fer ninots de neu en ella guai i iglús. be els iglús amb gel, però be la neu m’agrada. Que neve que neve: La neu és neu i això Les granotes rauquen i els grills fan crick crik o alguna cosa per l'estil.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer