Invasió

Un relat de: Eric Martinez
Ja estan aquí, tots sabíem que arribaria aquest dia, i finalment ha arribat. Ja són aquí. Ens han envaït els zombis. Mireu-los... corren pel carrer mirant a terra, altres per la bora del riu, a punt de caure... Homes, dones, parelles, famílies, tots estan contagiats. Mireu aquell jove... Corre! Corre! No miris enrere! Pots arribar! Corre!... Deu meu, l'han atrapat, és un d'ells... Tanqueu les portes i les finestres!... Corren pels carrers com bojos... Deu meu... mireu els nens... quina edat té aquell? No té ni dos anys...

Ens han envaït... la raça humana ha sigut derrotada... No! No!... Encara podem lluitar... Encara hi ha esperança... Obriu les portes, companys i companyes, feu una barrera al voltant de l'edifici... ATAQUEU!

Lluitem amb tot el que tenim... Platons, Brechts, Cervantes, Tetzukas...

Sembla que retrocedeixen... feu força nois i noies... Que és aquesta llum? Que tenen a les mans?... és molt lluminós... i bonic... Oh... Oh... Oh! No! No! És una trampa... Mantingueu la línia, protegiu l'edifici... Mare meva, esteu quasi tots infectats! Tanqueu les portes! Tanqueu-les! Aguanteu! Quina força que tenen, estan a punt d'entrar... O senyor... Estan a dintre! Protegiu les armes... No... deixeu-me... aparteu aquesta llum de mi... aquesta llum preciosa... hipnòtica... aquests sons atraients... Oh... Oh... Oh! Contagiat. Estic en la nube. Forever a lone XD.

Comentaris

  • Estrès magnífic![Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 29-04-2018 | Valoració: 10

    Renoi, quin estrès més ben aconseguit! M'has deixat sense respiració, amb el cor bategant a cent, però content de captar-lo. Felicitats per l'estil literari emprat! Una abraçada, Eric.

    Aleix

  • Paura.[Ofensiu]
    Nil de Castell-Ruf | 29-04-2018 | Valoració: 10

    Les pel·lícules de zombis mai m'han agradat i tampoc la gent que s'hi disfressa amb aquesta macabra aparença. Per tant, el teu relat no m'ha agrada! Precisament perquè està tan ben escrit que per uns moments, en llegir-lo, he cregut ésser un atacat més d'aquests abominables éssers deshumanitzats. Bon relat!, Nil.