Intentar ser feliç

Un relat de: ¥eÞe§

El teu somriure és el millor que m'has donat. Els teus ulls impacients quan em mires em fan sentir por i tranquil·litat al mateix temps. M'encanta quan em mires i somrius, perquè intento creure que sóc jo el motiu de la teva alegría, encara que ara, faci temps que no et veig, ni se de tu ni del teu somriure, ni dels teus ulls que són un tresor per mi, ni els teus llavis, que moro per ells, ni el teus cabells que ansío poder acariciar, ni tot el teu cos que desitjo recórrer.

Quant m'agradaria poder passar una nit sencera amb tu, només rebre una mica del teu temps, uns grams del teu afecte, un xic de tu, la faria inolvidable.

M'enrecordo de tu a totes hores, em fas veure, que després d'aquests anys segueixes formant part de mi. Encara que tu no pensis ni sentis el mateix, jo, et seguiré estimant tota la meva vida.

Em vas ensenyar el vertader significat del verb estimar, m'ho vas donar tot i no em vas donar res simultàniament. És difícil fer-se a la idea i resignar-se que mai aconseguiré el somni de la meva vida, perquè sé que per molts anys que transcorrin, jo, continuaré enrecordant-me de tu, tenint-te en compte encara que no sàpiga res de tu, i encara que et senti més lluny que mai, continuaràs sent qui va aconseguir pendre'm el cor.

Encara que amb tu la vida m'hagi sigut injusta, seguiré somiant i visquent-te als meus somnis, tenint-te als meus braços, murmurant-te a l'orella que t'estimo, mirant-te als ulls i sentir-me vulnerable davant la teva penetrant mirada, i estimant-nos mútuament nits eternes i moments inolvidables, irreals, però que estant als meus somnis, creuré que ho he viscut, enganyant-me a mi mateixa encara que ja no estiguis a prop de mi… encara que tu ja m'hagis oblidat…

Comentaris

  • Sempre queden els somnis...[Ofensiu]
    diesi | 09-10-2006 | Valoració: 10

    M'ha agradat molt el teu relat. Molt bonic, el títol i en general també.
    Sempre és bonic tenir algú amb qui somniar.

    Felicitats:

    b#NaT#b