instant etern

Un relat de: inah

Estirada sobre el llit, recordo cada instant d'aquesta nit. Petons, abraçades, carícies, un munt de colors al sostre de l'habitació i dos cossos, nus, deixant portar cada instant fins el més infinit plaer. Ara descanço, entre els teus braços, sentint el tacte de la teva pell, nua, en la meva, et sento somiar, el teu cor batega, lentament, pausadament, tranquilament, com un sospir, temorós, amb por de despertar-me, però, aquest petit soroll, aquest tacte suau, em fan sentir bé, protegida, sense por, despreucupada, aquest instant tendre i dolç en que l'únic só que entra en les meve orelles és el teu cor, la única presència el teu cos, l'únic pensament els teus braços, l'únic gust els teus petons, l'única aroma el teu perfum, els meus ulls tan sols et veuen a tu, la única cosa que la meva ànima desitja, que aquest petit instant sigui atern. Mentrestant, tanco els ulls, lentament, placidament, guardant cada segon en la meva memòria.
El meu cor comença a bategar més lentament, els meus sospirs són suaus i, a poc a poc, sense cap pressa, aquest instant s'acaba i comença el son tranquil d'una nit màgica.

Comentaris

  • M'agrada[Ofensiu]
    Inukis | 21-04-2007 | Valoració: 8

    Instants com aquests son dificils...
    Poques oportunitats tens de viurel's, però quan els vius, són records tan exitants que et deixen molt a gust amb tu mateix i la vida que t'envolten... però.. no tot el que es maco dura per sempre!

    ;)
    Bon relat, m'agrada

  • Sempre[Ofensiu]
    Roget | 26-03-2007 | Valoració: 9

    Sempre he trobat dificil descriure moments curts i intensos, però ho has fet d'una forma genial.

l´Autor

Foto de perfil de inah

inah

7 Relats

6 Comentaris

6788 Lectures

Valoració de l'autor: 9.00