Insomni

Un relat de: Fada del bosc
Quan ens van anunciar la teva arribada, nosaltres incrèduls, varem cremar aquell primer avís dins el foc de les bones intencions, tan mateix, dia rere dia la teva presencia es feia més propera, finalment dos mesos desprès vas complir amb la teva promesa, un matí de Gener mentre el meu pare dormia vas penetrar sigil•losament per les escletxes de llum, ningú et va sentir, ningú et va poder aturar, a l’habitació tan sols hi vas deixar un rastre de fredor i malenconia.

Com un ésser insaciable, no en vas tenir prou al cap de vuit mesos vas tornar. Aquest cop no vas avisar senzillament et vas presentar, dins una habitació d’hospital, corpresos et varem pregar, implorar que te n’anessis, que allà no hi havia res per tu, no vares escoltar a ningú de fet, tu mai escoltes, actues per instint, un instint dominat per l’ambició de tenir més i més. No et va ser fàcil, érem allà lluitant contra una
una força superior a nosaltres, tot va ser envà, en un instant vas arrabassar dels braços de la seva mare a la nostra estimada Eva, tan sòls tenia divuit anys.

Ara, en mig de la foscor, les hores passen amb feixuguesa, la por al teu retorn, el no saber on ets, ni quina serà la teva pròxima víctima m’ha tret la son.

Seré clara, i et diré el que no t’agrada escoltar:
- Et sents important, veritat? de fet penses que domines el món, quina ingenuïtat la teva, desprès de tants anys no veus que no pots fer desaparèixer les persones per sempre?
Els nostres amics, pares, fills, germans... formen part de nosaltres com un element indeleble del nostre cor. Aquesta és la teva gran frustració, per això en un acte de desesperació per aconseguir el que per tu és inabastable, actues sens compassió, t’agrada fer patir, tens una ment diabòlica que imagina, crea les pitjors afliccions per dur-les a terme utilitzant sinistres, catàstrofes, desgràcies.

-Haig de reconèixer que m’has fet mal, m’has ferit però a mi ja no m’enganyes, ara ja sé qui ets......ets un fracàs.

El so del despertador em retorna a la realitat un dia més, sento els ulls entumits com s’hi no hagués dormit gaire, noto l’habitació freda i una esgarrifança em recorda hores d’insomni barrejades amb un diàleg amb la mort.

Comentaris

  • Potser és un no-somni[Ofensiu]
    Joan G. Pons | 03-02-2011 | Valoració: 10

    Insomni o Somni has fet una trobada amb el FRACÀS.
    Per mi i ho comparteixo, el Fracàs és un invent de la MENT producte de certe pedagogia infantil de l'aprovat o no aprovat.
    Bona trovada i una bona patada !!! Si vols !!!

  • La vida és cruel...[Ofensiu]
    free sound | 02-02-2011 | Valoració: 10

    però cal quedar-nos amb el gust de mel...
    I seguir assaborint els racons més bells que anem vivint.
    Una abraçada...

  • colpidor[Ofensiu]
    joandemataro | 02-02-2011 | Valoració: 10

    una abraçada càlida
    joande

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Fada del bosc

Fada del bosc

33 Relats

300 Comentaris

53685 Lectures

Valoració de l'autor: 9.91

Biografia:
Visc dins un bosc,
un bosc d'emocions;
un bosc castigat per
les glaçades al hivern
i la sequera a l'estiu.
Un bosc on,
a la primavera
canten els ocells,
i a la tardor
cauen les fulles.
De fet...
només sóc una fada,
una fada que...
s'emociona amb les paraules.

lafadadelbosc@gmail.com