Infidelitats

Un relat de: Mar Costa
Veig, d'alluny, com t'acostes decidit cap a mi. La teva sola presència omple el sòrdid l'espai i tot sembla més càlid. Passes pel meu costat. Saps que amb una sola mirada sóc tota teva i jugues. I jo, com si res no passes, entro al teu joc. Quan ja has arribat al fons del passadís i estàs dispost a entrar a classe et sona el mòbil
- D’aquí 10 minuts a la biblioteca
Quan la classe està a punt de començar i han passat, molt lentament, 5 dels 10 minuts pactats, ja tens una excusa brillant pensada “vaig a fer un cafè i a la Biblio, tu, que tinc molta feina”. De debò penses que algú s’ho creu? Tothom ens ha vist flirtejar encara que tu estiguis casat.
Mentrestant jo ja estic a un lloc estratègic, entre llibres. Tu entraràs i no em veuràs. Aniràs al lloc secret, allà on mai no hi ha ningú, esperant trobar-m’hi. Per dissimular l’espera agafaràs algun llibre, que no t’interessa gens, per cert, i el fullejaràs impacientment.
Sense adonar-te’n estaré darrera tu i, subtilment, et passaré una mà desinteressada pel teu paquet. Com si res no passés, tancaràs el llibre i el col·locaràs al seu lloc i sense girar-te.
- Sabia que vindries
- Fa molts d’anys que estic esperant aquest moment
Bruscament et gires i m’agafes els pits, sempre t’han agradat. I jo passo la mà per dins els pantalons i t’agafo, amb força, el teu membre ja erecte. Hi jugo una estona, jugam l’un amb l’altre. I quan estàs al punt més àlgid de la teva excitació, allà, entre llibres. On qualsevol ens pot trobar. M’aparto:
-I de tot això, que en pensarà la teva dona?

Comentaris

  • Eficient i directe[Ofensiu]
    Un Home Nu | 19-05-2016 | Valoració: 7

    Prou bon relat. La localització és original i la conclusió també però el camí que hi porta és massa llarg per lo curta que és l'escena de sexe. És la meva humil opinió.

  • Qüestió de principis[Ofensiu]
    Filantropia | 26-04-2016 | Valoració: 10

    Picant

Valoració mitja: 9