Incògnita.

Un relat de: Arwen_herm

El nostres ulls es troben. La teva mirada em penetra. Em fa sentir viva.


Sensació novella. Sentiment nou.

Puc palpar la teva indiferència, també palpo el meu dolor, ja que cada mirada que llanço no serà mai corresposta, perquè a cada sospir, a cada anhel, a cada somni li mancarà una raó de ser.
Mai abans havia experimentat el que ara. Desconec el sentiment que es desperta en mi a cada pensament teu, a cada mirada teva, a cada moment que la teva imatge es fa un lloc entre els meus pensaments.
Desconec que és aquesta inquietud que desperta la teva presència, i no sé perquè el meu cor batega més ràpid quan tu hi ets. Tampoc conec el motiu pel qual reprimeixo una abraçada quan estem junts, ni el motiu pel qual cada petó es converteix en un pas enrere.
Tampoc perquè els meus ulls vessen ara una llàgrima pensant en els teus.
Feblesa davant la teva persona, feblesa davant aquesta sensació, feblesa davant un futur d'angoixa, feblesa davant aquest present ignorant.

No sé que és el que sento però sí que sé que no ho vull sentir. No vull sentir-te a prop mai més ni vull tornar a experimentar la pèrdua de control dels meus sentiments. No sé que em fas sentir però no vull que es repeteixi.
No sé que és aquesta atracció ni aquests dubtes.
No entenc el perquè d'aquesta dependència. Ni perquè crec que en el fons m'agrada.

No vull sentir el que sento.
Sóc teva i no vull ser-ho.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Arwen_herm

Arwen_herm

13 Relats

7 Comentaris

15395 Lectures

Valoració de l'autor: 9.17

Biografia:
La veritat es que la meva biogràfia no és massa extensa. Vaig néixer, vaig llegir i ara escric perquè és la millor manera que he descobert per trobar-me a mi mateixa.

lisasimpson08@hotmail.com
pim_pam_plof@hotmail.com