Incertesa

Un relat de: Emma Beltran
Incertesa

Em desperto. Deu ser de matinada perquè el sol encara no ha sortit. No se on sóc ni com hi he arribat, només se que estava ajaguda sobre una manta al vell mig d'un camp ple de flors I violes. No sé perquè no m'estranya, és com si fos un dia de cada dia. Camino en direcció una alzina però al cap d'una estona m'adono que no estic avançant, l'alzina seguix al mateix igual de lluny. Penso en mil maneres de marxar però al final el cansament em venç I em torno a adormir.

--------------

M'alço. Ja no estic en un camp ple de flors I violes sinó que estic en una platja de sorra fina. El sol pica I jo tinc molta gana però no sento per enlloc la meva mare cridant-me perquè pari taula. Intento avançar en direcció al mar però em passa el mateix que amb l'alzina. De repent caic a terra I m'adormo com una nena petita.

--------------

Obro els ulls lentament tement el que em pugui trobar. Tot es blanc. En un racó hi ha un refugi. Sé que no hi podréarribar però la meva tossuderia em fa intentar-ho de nou. És inútil. Em trec un gua i toco la neu freda, suau. Desvio la Mirada I veig al costat de les meves botes un cistell. Masec a terra i l'obro amb parsimònia. És ple de menjar. Endrapo tot el que puc fins que caic esgotada.

--------------

El soroll d'aigua en moviment em desperta. Al meu costat només hi ha aigua I una petita illa. Ho sé així que ni ho intento. Estic cansada d'aquest joc. De repent ho veig clar. Em capbusso. Nedo sense parar fins que no puc més. Aquest cop m'és igual si no em torno a despertar. Em deixo portar per l'aigua i m'adormo per voluntat pròpia.

--------------

Un soroll taladrador em fa incorporar-me. Amb les mans busco alguna cosa. De repent la meva ma topa amb un objecte I el soroll cessa. Poso els peus a terra I una immensa sensació de tranquil·litat envaeix el meu cos. Poc a poc obro els ulls fins que veig amb claritat on sóc. Aquest tren ha arribat a la seva ultima parada i jo hi he arribat amb ell. Lentament un somriure es dibuixa a la meva cara. Em poso dempeus al llit I començo a saltar.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Emma Beltran

1 Relats

0 Comentaris

333 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor