Il·lusió

Un relat de: Somiadora Emboirada
La il·lusió de tenir-te prop meu i sentir la teva respiració. La necessitat reprimida que sent la meva mà per marxar corrents i agafar la teva amb força. Les ganes que tenen els meus ulls per mirar-te continuament i no perdre't de vista. L'opressió dels meus llavis per no poder-te dir que simplement et desitjo, i que voldria que tu em desitjesis a mi. La impotència de la meva ment per no pensar en res on no hi surtis tu, fent sobresaltar el meu cor cada cop que ets amb mi.

Il·lusió de que això pugués ser real.

Il·lusió amics, pura il·usió

Comentaris

  • Estigues preparada...[Ofensiu]
    onatge | 25-05-2011 | Valoració: 10

    Estigues preparada, de vegades les il·lusions es fan reals... I no t'empresonis amb il·lusions que esclavitzin el teu cor. Et desitjo que les il·lusions floreixin sempre al teu bressol de vida...

    Des del far amb il·lusió.
    onatge

l´Autor

Foto de perfil de Somiadora Emboirada

Somiadora Emboirada

28 Relats

55 Comentaris

35005 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Llibertat i sentiments són dos paraules que em defineixen. Em considero una persona carregada d'emocions i sentiments, que la més insignificant brisa d'aire em pot despertar alguna cosa i fer-me plorar. Aquests sentiments que porto dins, no tinc la facilitat de trure'ls a fora, no els puc alliberar si no és per escrit. Aquest és el resultat i la causa dels meus escrits: uns sentiments que porto dintre i que no hi ha manera d'exterioritzar-los si no és per escrit.




somnisemboirats.blogspot.com