IGNORÀNCIA , POR.

Un relat de: Annalls
Els pilars que aguanten la decadència del mon que vivim, son: l'ignorància i la por.

IGNORÀNCIA !

POR !

i la segona sol derivar de la primera.

Comentaris

  • Algú va dir[Ofensiu]
    iong txon | 17-05-2013

    que la primera conseqüència del pecat és la pèrdua de la confiança i la gratitud envers Déu. Potser el pecat també és una forma d'ignorància interior, espiritual. Perquè la gratitud porta a l'alegria de viure, i la confiança a la pau interior i l'absència de temors. Naturalment que si parlem d'una malaltia, això ja seria un altre tema.

    Segurament que la ignorància té molt a veure amb la decadència de la societat occidental, però és una ignorància més interior que exterior, més de valors universals que de coneixements científics. Penso que per superar els temors també hem de buscar la superació d'aquesta mena d'ignorància. A través de viure l'amor veritable i a través d'alguna forma de coneixement espiritual, podrem desenvolupar la nostra consciència.

    Estan bé aquests relats –gairebé un nanorelat –en forma d'aforismes o màximes. Donen molt de si per transmetre idees o missatges simples amb molta força. M'ha agradat.

    iong

  • BEN CERT ANNA...[Ofensiu]
    joandemataro | 14-02-2013

    la ignorància sovint ens condueix a la por, i com som ignorants de mena en veritat som tots una colla de porucs !!! :-)

    gràcies per compartir i comentar
    salutacions !!

    joan

  • AUTOCORRECCIÓ.[Ofensiu]
    Annalls | 03-02-2013

    LA IGNORÀNCIA. i no l'ignorància.

  • gràcies![Ofensiu]
    polpa d'aire | 03-02-2013

    primer de tot... gràcies pels teus comentaris (em poses al dia del què passa amb els meus poemes! i a més a més fas crítiques constructives que m'ajuden a millorar-los!)

    i per últim... molt maco el que escrius! (un consell... utilitza el corrector! hi ha faltes d'ortografia molt tontes! no t'ho prenguis a mal si us plaau)


    merciii!

    polpa

  • Mena Guiga | 01-02-2013

    Però, dona, dóna un exemple. Fes-ne un conte, Annalls for president!!!!!!

    Va, a gavadals i a senallons (ho acabo de llegir en una rondalla, ara ja no sé què significa, ei, però seria un bon títol -te'l regalo!- La rondalla és 'Els tres pèls del dimoni'. Ai, aquells temps en què la gent s'explicava històries a la vora del foc i passaven de generació en generació. Recordo ara haver descobert per casualitat un blog -no sé de qui- que es diu 'Contes a la vora del blog' i que hi havia un relat sobre papallones a la panxa molt bo. Vaja, que molt bé!).

    No paro de posar-te feina!

    + És 'la ignorància' i no 'l'ignorància' en no ser la 'i' tònica.

    La ignorància és la part de l'arracada que travessa el forat del lòbul de l'orella i la por és el que penja. Millor no dur arracades. (n'hi ha de tant maques! Snif!!!!)


    Mena que ha sopat carxofes enfarinades (ummmm).

l´Autor

Foto de perfil de Annalls

Annalls

84 Relats

568 Comentaris

76343 Lectures

Valoració de l'autor: 9.96

Biografia:
M'agradaria saber escriure, captar allò que sents i trasformar-ho en paraules.
Jugar amb elles per posar-les de la manera més harmoniosa. Dir el mateix que han dit d'altres però que no s'assembli gens, fins i tot donar naixement a expressions .
M'agradaria que si algú em llegeix , s'aturi a deixar un comentari per ajudar-me a fer-ho millor.