Ignora'm!

Un relat de: silenci_fosc

Recorda'm que t'oblidi que no vull tornar a fer tard.
Desfés tots aquells petits instants de victòria inexistent que m'invento quan em mires i t'apropes amb aquell mig somriure als llavis per fer-me dos petons.
Allunya'm amb silencis, no em miris, no em parlis, ignora'm!
Que jo faré de la meva audàcia deixeble de la covardia i així rompre aquesta estúpida tendència a perdre.
Fins i tot a la soledat li creixent remordiments pels ulls en veure'm somiar desperta.
Si fa falta m'invento l'oblit i t'oblido, si fa falta m'empasso les hores sense son amb cançons tristes de desamor que em robin la veu.
I no parlaran de tu i no parlaran de mi sols explicaran una trista historia que mai va ser i mai serà.
D'esquenes a la vida continuo fent camí, tinc un calaix saturat de paraules buides i uns quants records resignats a no ser oblidats.
Jo no et desitjo, tu no m'agrades i amb un relat xop d'enganys et dic que, finalment... canviaria l'eternitat per un segón am tu.


Comentaris

  • M'ha agradat[Ofensiu]
    juansan | 25-05-2021

    M'ha agradat l'article, curt però concís.

    Juan Sanchez
    Web

  • Arbequina | 06-09-2007

    D'acord, ho he decidit, ets un escriptor molt talentós. les teves frases desprenen exactitud i poesia alhora. Però em veig obligat a dir-te una cosa, a fer-te un retret: no fas justícia al teu talent. Perquè no fas quelcom més ambiciós? Perquè no fas un relat més convencional, que no sigui tan sols un pensament escrit? De debò, crec que podrien ser fantàstics!

    Nota: Dic això sense haver-t'ho llegit tot. Potser a la llista n'hi ha algun i ja el llegiré. Mentrestant em baso en la informació que tinc i el que dedueixo per dir-te, anima't i posa l'esforç al servei del teu talent per fer quelcom una mica més ambiciós.

    Espero no haver-te ofès amb els meus comentaris. Tan sols dic el que penso, i certament m'encanta com escrius, tan sols crec que falta una volta més.

    Una abraçada. A reveure.

    Arbequina.

  • Silenci, tu no ens ignores mai!!!!!![Ofensiu]
    NASIO | 21-04-2007 | Valoració: 10

    Allunya'm amb silencis, no em miris, no em parlis, ignora'm! Però tu, silenci fosc, omplimos de llum i no marxes. GENIAL!!!

  • I molt més...[Ofensiu]
    Ningú- | 21-03-2007 | Valoració: 10

    M'encanta! Aquest relat m'encanta!
    No sé perquè, potser perquè moments així pugui haver-los arribat a sentir... mai serem capaços, en el camp dels sentiments, de dominar-nos.
    M'encanta! M'encanta!

    Ningú-