I t'estimo...

Un relat de: Judith Malina

T'estimo... perdona que no em surti res més quan parlo de tu!!!


Quan em pregunto el per què , no em costa gens trobar la resposta... t'estimo perquè ets tu qui m'ha ensenyat a estimar , ets tu qui m'ha demostrat que existeixen les persones a qui vols donar-ho tot i compartir la teva vida, t'estimo perquè quan t'he necessitat has estat al meu costat i jo vull ser-hi quan em necessitis , t'estimo perquè des de que em llevo fins que m'en vaig a dormir no paro de pensar en què podria fer avui per fer-te feliç , t'estimo per ser com ets i per tot el que fas , per tot el que dius i el que penses , t'estimo perquè ets tu qui ha cregut més en mi quan ningú ho feia , t'estimo per tot el que m'has donat i per tot el que has fet... I t'estimo perquè és a tu a qui vull donar-ho tot, perquè tu m'has obert els ulls i has obert el meu cor , que a hores d'ara ja només batega per tu.

T'estimo perquè t'entenc i perquè no em fa por compartir els nostres secrets , t'estimo perquè has estat qui m'ha empès a un nou destí i una nova vida , t'estimo perquè li dones sentit a tot el que m'envolta , perquè tu ets el perquè de viure i el perquè d'estimar , perquè veig en els teus ulls la veritat , perquè no vull tocar altres llavis que no siguin els teus , ni acariciar una altra pell ni agafar unes altres mans , t'estimo perquè et necessito , t'estimo perquè em sento forta al teu costat... I perquè mai a la vida havia entès el que era estimar , només tu has sigut capaç de fer-m'ho entendre.

Potser és cert que m'he equivocat i que me n'he adonat tard , però en tota una vida no em podria perdonar veure't marxar sense haver-ho intentat.

Comentaris

  • Realment....[Ofensiu]
    Pandita | 30-01-2006 | Valoració: 9

    ....val la pena estimar!
    preciós!

l´Autor

Foto de perfil de Judith Malina

Judith Malina

6 Relats

10 Comentaris

6246 Lectures

Valoració de l'autor: 8.86

Biografia:
LA TRISTA VIDA D'UNA DONA...

El primer que aprèn
és que no és un home
i tard o d'hora
el ser dona
es torna una càrrega...