"I got the mooooooves…like Jagger"

Un relat de: Silvia8
Recolzada a la barra del club “Noches de Tango y Mambo”, i amb un gintònic a la mà, movia el seu cos, a munt i avall, al ritme de Moves like Jagger, mentrestant cantussejava “I got the mooooooves…like Jagger”. Anava enfundada en un mini vestit de cuir negre molt cenyit , amb un escot pronunciat que deixava veure uns pits abundants. Uns talons molt alts feien possible que els seus ulls es passegessin pel local, amb això anava pensant “Aquest massa prim, aquest massa jove, aquest massa gras... Mmmm... massa músculs!”, quan de cop es creuà amb uns ulls de color de mel.

Es girà de cop. El cor se li accelerà, les cames se li afluixaren, un calor exasperant li començà a pujar. La suor feia que tot se li enganxès. De sobte, una veu al darrera li preguntà – Senyoreta?

Recordà al seu marit apagat, avorrit, cansat, senzill, i es va dir así mateixa “Què carai! Per un cop que em decideixo a sortir...”.

Adreçà el seu cos a l'hora que cridava al cambrer – Una altra. Aquest cop, doble.

Visionà els ulls de mel del seu marit, es donà la volta i els veiè.

- Teresa?

- Sí, estimat - i li picà l'ullet.

Comentaris

  • Re: Bocabadada[Ofensiu]
    Oke | 10-02-2014

    Moltes gràcies, Silvia8, per aturar-te a ca meva i llegir-me i dir-me que t'ha agradat. Són tantes coses i totes tan bones! Agraït.

    I encara una més, de cosa bona. Haver aterrat al teu club.

    Una de ferma!

  • Eiiiii!! M'encanta![Ofensiu]
    chusteriana | 24-04-2013 | Valoració: 10

    Quin riure! Ho he trobat encertadíssim.
    Un llenguatge fresc, senzill i entenedor té la capacitat de transportar-te directament a l'escena i poder viure, més que llegir, la història. Me visualitzat dins del club (molt bó el nom), ballant a prop de la barra i rient per la siutació. Genial!
    I es que, de vegades, un llenguatge massa envarnissat no produeix el mateix efecte, veritat?
    Enhorabona!

  • Sorpresa![Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 16-04-2013 | Valoració: 10

    Una sorpresa ben acceptada, ben sorprenent. Una descripció d'un voler, d'un desig i d'una realitat que ens acompanya. Bona descripció de l'ambient, relat musical i ben dibuixat. Una abraçada.

    Aleix

l´Autor

Silvia8

7 Relats

26 Comentaris

7109 Lectures

Valoració de l'autor: 9.85