I es masturbà amb un poema...

Un relat de: joandemataro

Tantes vegades els ulls
resseguiren aquells versos
que ja la memòria els guardava
i en un reflex virtual
damunt seu, surant a l'aire,
dolçament la posseïen.

Sensuals els mots dansaven
i amb aire provocador
la podien hipnotitzar una vegada i una altra...

I es lliurava a fantasies
i es deixava penetrar
fins el més fons del desig
i somiava el Paradís...

Un oasi de plaers
banyat en fonts d'eretisme
amb cossos deshinibits
entregats al desenfrè,
suors de sexe a les carns,
sexualitat i res més...

I en despertar d'aquells somnis
tot panteixant, s'adonava
amb la humitat al seu sexe
que aquell picardiós poema
la tornava a masturbar...

Photobucket

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer