I d'això en dius amistat?

Un relat de: maricel

Avui m'has fallat, bé, fa estona que sento que a la teva vida hi pinto poca cosa, de fet no sóc la única que es sent així... Però avui ha estat aquell dia, en que me n'he adonat que ja són masses coses, són muntanyes de coses negatives..
No ha importat pensar-hi molta estona per adonar-me que en el fons tot això que ens estàs fent, em fa mal, sobretot em fa mal per ells, perquè a mi si, hola!benvinguda al món real, a mi encara m'importen, ells confiaven en tu, et veien com un amic, sapiguessis com parlaven de tu, com se'ls il·luminaven els ulls..., en canvi jo… fa massa estona que m'estàs fallant, potser fa tant que ho tinc assimilat, que tot el que ens està passant ara no em sorprèn… no em sorprèn gens.
Et mentiria si et digués que no m'agradaria passar moments amb tu, que tots aquells plans i aquelles promeses immensament boniques que fa mesos ens fèiem les haguéssim complides, però amb tu tot és fastidiosament impossible, saps? Amb tu tot queda amb paraules, i les paraules si no van acompanyades de fets, de detalls queden amb això paraules, inútils.. que només et fan quedar malament. Rectifico , en realitat crec que el vent que ha fet aquests dies s'ha emportat les ganes inclús de fer coses amb tu.
Es fàcil veure que per tu res és el que era, que moltes persones ens han passat al davant, que tots aquells temps passats per tu només són açò, passats. Ho sé. I tu també ho saps sigues valent .Afirma-ho. Digues que el teu dia a dia l'omplen altres persones, que noltrus som segons plats, per no dir postres, que des de que algú s'ha ofert a compartir les teves nits els altres han desaparescut...no t'has aturat a pensar que hi ha persones que necessiten xerrar amb tu encara que siguin 2 minuts al dia? Que necessiten saber que n'és de la teva vida? Que a ells si els importes? Però clar, no posis en dubte que aquestes persones sempre hi seran (hi seran) per acompanyar-te en els mals moments. Clar, som amics no? I els amics fan això, hi són, però només en els mals moments..


Per mala sort, tu, ets un raconet del meu món :)

Comentaris

  • Tu mateixa...[Ofensiu]
    nuriagau | 04-02-2009 | Valoració: 10

    Tu mateixa has fet, a la teva introducció, un molt bon comentari a aquest text:

    "Es un relat càrregat de sentiment, un d'aquells que només pots escriure quan el que creies que era el teu millor amic et falla."

    Expresses haver descobert una realitat que, malauradament, es repetirà al llarg de la teva vida.

    Núria Gausachs i Cucala

l´Autor

Foto de perfil de maricel

maricel

18 Relats

41 Comentaris

23513 Lectures

Valoració de l'autor: 9.64

Biografia:
Nascuda el 1990 a la bonica illa de Menorca, creixent entre cales, penya segats i platges de sorra encantada. En l'actualitat està visquent a Barcelona per formar-se com a empresària a l'universitat Pompeu Fabra, però els qui la coneixen bé saben que el que li agrada de veritat es plasmar els seus sentiments sobre un paper... :) plaer.de.ma.vida.