I cridar un fort i segur T'estimo.

Un relat de: Marteta
Vull deixar de pensar amb tu, vull deixar tots els meus sentiments aparcats a un lloc on ni jo ni cap de les persones que viuen en aquest món els puguin trobar. Vull no tornar a pensar que m'agrades, però és que cada vegada, aquest sentiment que viu dins meu es multiplica constantment. Perque per cada mirada, per cada paraula que em dius, per cada sospir que fas, per cada bateg que fa el meu cor quan et veig.
Perque si, perque ho sent, i perque també sentir-ho no em farà més que mal,i ho sé.
I jo pens, pens amb tot això, pens i arrib a pensar que el que sent no serà mai res més que un sentiment, un trist sentiment que va neixer dintre meu un dia inesperat i que morirà també qualque dia, ja cansat d'estar dintre del meu cor solitari.
No puc frenar el que sento, només em basta dir que estimar a una persona és una cosa molt bonica, imagina't si m'estimés... Seria l'al.lota més feliç d'aquest món.
Em basta una mirada, em basta un somriure, em basta una de les teves bromes insesperades que en un principi m'assusten, però que al final acaben amb un somriure en els meus llavis, em basta que un dia no venguis a classe perque ja estigui el dia sencer pensant amb tu, fins i tot l'anyorança és bonica. Només sigui per tu. Tot per tu, i desgraciadament, mai ho sabràs, o això crec ara, tal vegada en un futur no tan llunyà.

Comentaris

  • Un sol mot és tot un món![Ofensiu]
    Unaquimera | 22-06-2011

    Com altres vegades, aquest el teu escrit que llegeixo avui sembla un batec del cor : sincer, espontani, imparable, vital.

    Sempre l’amor, sempre l’atracció entre persones és motiu de mil paraules.
    De vegades, però, resumir-les en un “T’estimo” és comunicar un món sencer de sensacions.

    T’envio una abraçada per inaugurar aquest estiu que ja ha començat,
    Unaquimera

  • Vella Màquina | 14-06-2011 | Valoració: 8

    està molt be, és molt sincer! :)

l´Autor

Foto de perfil de Marteta

Marteta

227 Relats

394 Comentaris

165374 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Professora de filosofia.