I aquell dia, vora el capvespre, s'aturà!

Un relat de: nadàlia
Són les dues del migdia, cerco un petit restaurant que era vora la Gran Via, però ara no el trobo. Trucaré la Marta, de ben segur que se'n recordarà.Fet i fet , ens trobem d'aquí un quart d'hora i dinem plegades.
Feia temps que no ens veiem i tenia ganes de compartir aquesta vida , un xic, un polsim de vida tot dinant.
Si miro el rellotge veig que són a vora les 8 del vespre, estic asseguda a la Plaça Catalunya, sempre m'ha agradat veure com la gent, la quitxalla sobretot, frueix amb la dança dels coloms, hi ha dues nenes japoneses que juguen amb un reguitzell de coloms al mig de la plaça, la gent va i ve , ve i va m'ho miro asseguda en un banc.Un xicot se m'apropa i em demana foc per encendre una cigarreta, sense dir res més es queda aturat, momificat, com una figura de cera allargant la mà per agafar l'encenedor que li deixo, penso que és un joc, és un bon mim, però passa l'estona i no es mou. Sento un esglai que em va pujat pel cos i veig les nenes aturades al mig de la plaça i els coloms quiets, fixant el seu vol com en una meravellosa pintura, així també la gent, estàtues de sal, de cera, silenci absolut curull de persones petrificades, miro al cel , hi ha tres núvols, no es mouen , no deu fer vent, esporuguida intento aixecar-me però no

Comentaris

  • molt original relat...[Ofensiu]
    joandemataro | 06-05-2013 | Valoració: 10

    alhora que suggerent aquest final

    i gràcies pel teu comentari, enriquidor, al meu poema

    una abraçada !
    joan

  • Bon relat[Ofensiu]

    Bon rellat m'ha sorprès el final encara que jo crec, no sé si es així, que el text necessitat més punts i menys comes.

  • Me quedat petrificada!![Ofensiu]
    Annalls | 12-04-2013

    No es broma, ma agradat molt el teu relat. a més volia donar-te les gràcies per venir a llegir-me . Vaig a buscar quelcom més de teu,
    Fins ara
    Anna

  • Aturar-se[Ofensiu]
    Joan G. Pons | 11-04-2013 | Valoració: 10

    I els coloms també. Jo he treballat molt a prop de la Plaça de Catalunya. I al migdia tornant de dinar feia travessa de la Plaça de Catalunya, i gent, i gresca, i coloms. Alguna vegada al capvespre semblant i diferent. Enhorabona !!!
    Gràcies pel teu comentari a LA SEGONA MAMÀ.

l´Autor

nadàlia

46 Relats

86 Comentaris

45527 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Persona a qui entre d'altres coses, li agrada escriure, tinc publicada una novel.la eròtica "L'emprovador de senyores" del 2003, de l'editorial Abadia...fa temps que assajo poemes i relats i em deixo anar amb la imaginació i les vivències com a fogar de nous temes.
Escriure, escriure , per foragitar esculls i viure el moment present.
Tinc , també, tres flors a casa, que perfumen l'estela del camí.
Una forta abraçada i moltes lectures, que n'hi ha per donar i per vendre!
La vida? neix també al secà i entre les pedres,la vida empeny la vida, fem-ho senzill!