I amb el que m'excito?

Un relat de: Ullets

Tinc por de besar-te
De tocar-te
De palpar-te
D'excitar-te
De deixar-me portar

Per què si em deixo portar
Tu que faràs amb mi?

I si no t'agrada el que toco
El que palpo
I amb el que m'excito?

Comentaris

  • doncs si...[Ofensiu]
    kispar fidu | 26-01-2006

    ... jo per aquí... després d'una tarda per Bcn i sense ganes de fer massa cosa, he pensat en comentar els teus relats que em falten... sí, perquè de llegir-los els he llegit tots, i la veritat és que m'agrada comentar cada relat per on passo... (tot i que sovint costa, o sovint no en tinc ganes, i de fet últimament em fa com mandra...!).

    Sovint ens fan por les experiéncies noves, dixar-nos portar, no qüestionar-nos el per què, ni preguntar-nos el motiu, simplement deixar-nos portar pels sentits i deixar-ho tot en mans "del destí"...

    nus vemus!
    dufi

  • Fiquem-hi cullerada![Ofensiu]
    Vicenç Ambrós i Besa | 27-02-2005 | Valoració: 10

    Encaixa amb el que m'he sentit a dir centenars de milions de vegades (bé, no cal que ho exagerem, tampoc: centenars de milers de milions i milions de vegades): els homes només penseu en una cosa. Sempre he pensat que era un xic massa contundent, però bé, callo i qui calla atorga.

    Ara la pregunta és: i en què penseu, les dones?

    Pel que fa al poema, m'ha semblat trepidat (quant a la forma o estructura) la primera estrofa, i genial com l'has acabada. No sé, potser és que me l'he començada a llegir amb passió, amb agilitat. L'últim vers fa com una corba que fonèticament resulta fantàstica: el "-me" seria el cim; "de deixar" seria la pujada;"portar" seria el descens. M'encanta com a final d'una estrofa àgil i directa, trepidant.

    Segona i tercera estrofa: els interrogants. La reflexió. Primer "de tu cap a mi" i després "de jo cap a tu". Com que aquesa segona és la que motiva el poema, per dir-ho d'alguna manera, resulta lògic que sigui un vers més llarga que la precedent.

    Pel que fa al contingut, m'ha agradat molt aquesta reflexió sobre els dubtes en la relació. Suposo que com diu OhCapita, no s'ha de tenir por, però dubtar és humà, sincer i crec que intel·ligent. Molt intel·ligent (m'acabo de penjar una medallassa!!! Ho dic perquè a vegades sóc més cagadubtes del que voldria, amb perdó pels puristes!)

    Salut i una fortíssima abraçada, Ullets! M'ha encantat aquest poema, de debò!

    Vicenç

  • Mai s'ha de tenir por[Ofensiu]
    OhCapità | 17-01-2005

    d'experimentar! El descobrir l'exitant món de les emocions. Un s'ha de deixar portar com el veler es deixa portar pel vent. Però, s'ha de portar per on un vol. La pericia del bon timoner-a radica en escoltar el que li diu el vent, el mar, el cel, el vaixell, ... , tot i el que percebi no sigui el què un esperava. Sí, jo em deixo portar pels versos que escrius, gràcies per permetre-ho!

  • Deixa les pors a banda...[Ofensiu]
    Ilargi betea | 16-01-2005 | Valoració: 9

    ...i gaudeix del que et vingui de gust fer. Segur que si el mires els teus ullets li parlaràn i només voldrà que el besis, que el palpis... Deixa't endur pel que el cos et demana, maca!
    M'he llegit uns quants relat teus i m'han agradat molt, et prometo que quan pugui m'acabaré de llegir la resta.

    Una forta abraçada i molta màgia!

  • siiiiiií!!!...[Ofensiu]
    Capdelin | 13-01-2005 | Valoració: 9

    que li agradarà! je je je XD!
    has fet un dibuix amb "BESAR / TOCAR / PALPAR... és com un joc... de dames... pots guanyar tu o pot guanyar ell... o... ELS DOS!
    sempre... la POR... encara que sigui suau, ombrívola... que ens acompanya sempre... i que si és... poc poderosa... ens pot ajudar... però mai ens pot impedir besar, tocar, palpar, estimar, ser lliures...
    és un joc i... s´ha de jugar, divertir-se, participar... la victòria no és tan important
    i la derrota, si és digna... pot servir de lliçó en el gran JOC DE LA VIDA!!!
    felicitats, maka... ptons i abraçades!
    Capdelin@hotmail.com

  • Feia dies que[Ofensiu]
    Thalassa | 12-01-2005 | Valoració: 9

    esperava un text nou teu! M'ha agradat, però sincerament, m'he quedat amb més ganes de poema. Molt bona la incògnita i el plantejament.

    Thalassa

Valoració mitja: 9.2

l´Autor

Foto de perfil de Ullets

Ullets

35 Relats

184 Comentaris

62258 Lectures

Valoració de l'autor: 9.53

Biografia:
La millor definició és un llibre de la Susana Pérez Alonso que es titula "Nunca miras mis manos". Crec que la Corina Jacoby s'assembla en moltes coses a mi (no en totes). Si teniu temps i ganes, és un llibre només apte, per somiadors!

Desprès de molt temps, em veig oblidada a afegir llibres que s'assemblen molt el que penso, el que sento i el que sóc...

"Persigue tus sueños!!!!" de Filissiadis, Antoine, quan me'l vaig acabar em vaig adonar de que el que aquell home havia après amb 40 anys, jo ho havia fet només amb 16... Apte per persones amb cor, amb persones que no és queden només amb el que veuen, per persones que viuen la seva vida, fins el final.

Per què la vida... la vida és dels valents!!!!

27/12/2005 "NO TE SALVES"

03/01/2006 No et resignis a ser moderadament feliç. Deixa'm ser el que et falta.

09/01/2006 "The biggest risk in life is not taking one" & "If you don't belive in yourself, who will belive in you?" Em moro de ganes de veure aquesta peli... {The Proof}

08/02/2006 " Pienso en ti mas amenudo de lo que imaginas, pero intento convivir con la idea de que las cosas no cambiaran nunca, por lo que dejo de escuchar tanto a mi corazón. El dice muchas cosas, y habla de verdad. Echa de menos noches contigo, compartir el dia a dia, y tu vida. Pero no es que se haya cansado de luchar, es que ja entendido que las cosas seran asi siempre, y por mucho que sienta, que sueñe y te busque por las noches en mi cama, no te encuentra. "

:) Silvieta