Hora en punt i escaig

Un relat de: filladelvent

Mitjanit. Justes, en punt. Tres zeros al meu despertador.
I demà... a les set cinquanta, s'engegarà la radio; a les set cinquanta-cinc, sonarà el despertador; a les vuit i algun minut escapat m'aixecaré; quan me n'adonaré seran les vuit i vint-i-dos; a les vuit vint-i-set marxaré.
Arribaré tres minuts tard a classe. Demà toca castellà: la professora haurà arribat.
Primera, segona i tercera; sortiré al pati cinc minuts tard i n'hi entraré dos o tres minuts; una, dues, i tres; a dinar, sola perquè és tard. I després, un, dos, deu... els minuts avançaran sense ser-ne conscient, i marxaré a Vilaseca a poc més de dos quarts, com sempre; I tornaré a poc menys d'un altre dos quarts, com quan puc. Menjaré, tard o d'hora, enraonaré, observaré, pensaré poc i pairé. Treballaré i dormiré; aniré a dormir; aniré al llit.
Obriré la llibreta, miraré el full quadriculat, la lletra cada cop més petita feta la nit abans, i potser rallaré algun full.
Llavors, mitjanit. Mitjanit i onze minuts.

Comentaris

  • tic-tac[Ofensiu]
    quetzcoatl | 03-10-2005

    Jo també l'he trobat original i, al ser curt, no cansa gens. 24 hores i escaig... M'ha fet pensar en un amic urbanita que un dia em va preguntar l'hora, i no em va pas entendre quan li vaig repondre: tres quarts i cinc de set...

    petons, una abraçada i: m'agradaria que participessis al repte! Tens temps fins dilluns a hora en punt i escaig!

    m

  • tic tac[Ofensiu]
    Gica Casamare | 02-10-2005 | Valoració: 10

    M'agrada aquest relat que no el veig tant superficial ni superflu com indica el comentari interior.
    El temps que es repeteix i ens fa repetir, la vida esclava de les broques del rellotge que posen ritme a les paraules de Filla del Vent, en aquest relat, sense la força característica però amb un ritme simbiòtic al tema.

  • orginal[Ofensiu]
    ITACA | 01-10-2005

    Ostres noia, m'ha agradat molt el teu relat, el trobo original diferent de tots els que he llegit fins ara.
    Curiós, fresc, interessant, m'ha encantat.
    Cada hora que passa recull instants que temps després serà divertit rellegir, en cada hora que ens descrius regales una sinceritat, una naturalitat desbordant.
    Al acabar el teu escrit ens deixes un gran sabor, l'he trobat molt bo.
    Petons.

    Clara