Homo Aquarius (tema: Bogeria)

Un relat de: GTallaferro

" Quan mires la televisió o llegeixes, creus que a través de les imatges o les lletres, algú t'envia missatges? La doctora, fent pauses entre aquesta metralla , comentava als seus alumnes del Clínic, que el pacient patia un brot de símptomes psicòtics...el còctel de cyprexa i haloperidol m'amarava el cervell, sotmés a la tirania d'una amència absoluta. La boca, resseca, amb els llavis abrusats per la follia, no era capaç de respondre a aquella lletania de preguntes absurdes de la psiquiatra. Les mans i les cames es movien atropelladament, sense cap control. Els ulls, buits, perduts en la visió de la tendra fulla que xocava contra la reixada. Ara, des de la benèvola distància atorgada pel temps, puc dir que he après a escoltar amb encert aquesta altra llengua que parla el meu cervell, que fesa la pantanosa racionalitat. Un filtre teixit d'incorrectes sinapsis neuronals em destil·la aquella informació que prové de les causalitats, que no casualitats, que la vida ens posa al davant; em dóna privilegis i transforma la meva ment en una potent eina que capta molta més informació que la ment racional. És la ment dels homes del futur, els Homo Aquarius. Aquest llibre, La vida es buena si no te rindes, de Seth, va esdevenir un important punt d'inflexió en un moment de la meva vida en el qual estava a punt de fer-se imminent una derrota total. Atrapat en el parany mortífer de la medicació, que m'atuïa el cervell, els mots d'aquest títol van llambrejar en ressonància mística, esclatant en una potent vigoria, que em va permetre escapar del regne químic castrador. Ara, la vida m'és bona, perquè no em vaig rendir..."

Recull el còmic del terra, després de l'exultant discurs.

"Sóc conscient que torno a estar aquí perquè ells volen impedir que les nostres ments esdevinguin superiors a les seves endarrerides ments d'Homo Sapiens. No saben que tots els homo aquarius estem connectats. No saben que aquesta nit em treuran del frenopàtic"

Comentaris

  • Bona imaginació[Ofensiu]
    Naiade | 16-12-2006 | Valoració: 8


    Has fet una descripció molt encertada, sabent que te lloc en un frenopàtic.
    Realment seria fantàstic que existís el teu Homo Aquarius ( per millorar la raça ).
    Certament en sabem tan poc del tema bogeria, que ni tan sols té una definició que pugui apropar-se a la realitat.
    Com a aclariment al teu comentari del meu relat sobre el tema, intento descriure un boig dels que per sort n'hi ha molt pocs, tipus amoral i sàdic. Totalment diferent de la persona que es conscient de que té una alteració psíquica i en té cura.

l´Autor

Foto de perfil de GTallaferro

GTallaferro

67 Relats

153 Comentaris

61233 Lectures

Valoració de l'autor: 9.79

Biografia:
Vaig néixer l'onze de maig del 75, el dia de Sant Eudald, patró del meu estimat Ripoll, que guarda com a preuada possessió el magnífic Monestir de Santa Maria.
Des de sempre m'han apassionat les lletres. Pel que fa a la lectura, m'encanta llegir impulsada per la curiositat d'aprendre com comprendre millor el món i també a mi mateixa. Els llibres són el meu millor mitjà de transport cap a nous móns i noves idees. I en referència a l'escriptura, haig de dir que la considero un gran mètode de catarsi que intento practicar sempre que puc.
També m'agrada dibuixar, anar al cinema i multitud de petites coses que donen color a la vida,com acariciar els meus gatets, en Xin xin i en Kiri.

En fi , només dir-vos que em fa molta il·lusió que llegiu els meus relats!!